BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Afaceri internaționale De învăţare la distanţă în Australia 2020

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Afacerile internaționale reprezintă un domeniu de studiu care le oferă studenților abilitatea de a gândi la nivel global, de a aduce împreună diverse culturi și de a gestiona afaceri internaționale. Sensibilitatea culturală, scrierea planului de afaceri și chiar și învățarea unei limbi străine noi pot face parte din curriculum.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Afaceri internaționale De învăţare la distanţă în Australia 2020

4 Rezultate din Afaceri internaționale, Australia, De învăţare la distanţă Filter

Licență de afaceri internaționale

La Trobe University
Licenţă
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Pregatiti-va pentru o carieră în afaceri internaționale prin studii în relațiile internaționale, managementul internațional al resurselor umane și marketing internațional. ...

Citeste mai mult

Licențiat în comerț (Afaceri Internaționale)

University of Wollongong Faculty of Business
Licenţă
Ian 2020
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Engleză
Campus

Afacerea internațională vizează înțelegerea afacerilor în alte culturi și regiuni și învățarea modului de a gândi global despre lumea afacerilor.

Citeste mai mult

Licențiat în Afaceri (Afaceri Internaționale)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Licenţă
<
La zi
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul nostru este axat pe producerea de absolvenți care se pot gândi critic în ceea ce privește gestionarea afacerilor internaționale în mod responsabil și durabil și să f ...

Citeste mai mult

Licențiat în Afaceri și Comerț (Afaceri Internaționale)

University of Southern Queensland (USQ)
Licenţă
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Engleză
Campus
Online

Firmele care desfășoară activități într-un mediu de lucru din ce în ce mai global au nevoie de angajați care înțeleg cum să facă față provocărilor cu care se confruntă. Cu lic ...

Citeste mai mult