close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Afaceri internaționale în Portugalia 2021

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.Afacerile internaționale se referă la activitățile comerciale care implică tranzacții de servicii și de bunuri între dou… Citeste mai mult

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Afacerile internaționale se referă la activitățile comerciale care implică tranzacții de servicii și de bunuri între două țări diferite. Studenții care sunt interesați de această linie de muncă pot alege să urmeze cursuri care se concentrează atât pe afaceri, cât și pe probleme culturale.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Programe de Licență de Top în Afaceri internaționale în Portugalia 2021

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
format_list_bulleted Filtre
Instituto Politécnico de Santarém
Santarém, Portugalia

Formulați opțiuni strategice de internaționalizare a companiei.

Formulați opțiuni strategice de internaționalizare a companiei. -
Licenţă
Normă întreagă
3 ani
Portuguese (Portugal)
Oct 2021
Campus
 

Sfat! Dacă reprezentați o școală și doriți să adăugați programele dumneavoastră la listările noastre, contactează-ne aici