BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Afaceri De învăţare la distanţă în Africa de Sud 2020

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Cursurile de afaceri pot fi urmate pentru a te ajuta să îți îmbunătățești un alt domeniu de studiu sau pentru a te pregăti pentru o carieră într-o corporație mare, organizație mică sau o nouă afacere. Cursurile sunt oferite la instituții din întreaga lume.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

O țară situată la extremitatea sudica a Africii, Africa de Sud, are o cultura bogata, care niciodată nu va obține destul de în timp ce turnee sau studiază aici. Limbile de aici includ Afrikaner și engleză, precum și olandez. Viata in campus al Universității mare din Africa de Sud, Universitatea din Johannesburg sau orice altă universitate va fi minte suflare. Va place interactiunea cu Bantuș aici și climatul tropical din regiune.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Afaceri De învăţare la distanţă în Africa de Sud 2020

4 Rezultate din Afaceri, Africa de Sud, De învăţare la distanţă Filter

Licență de comerț în inovarea în afaceri și antreprenoriat

Licenţă
27 Ian 2020
<
La zi
<
3 ani
03 Feb 2020
Engleză
Campus

La AFDA, recunoaștem nevoia unei educații unice pentru o carieră în economia creativă. În 2015 am anunțat Școala AFDA de Business Innovation & Technology; un nou flux care ...

Citeste mai mult

BABM (BA (Hons) în Managementul Afacerilor), Universitatea din Wolverhampton, Marea Britanie

Westford University College
BBA
<
La zi
<
Part time
<
24 luni
Campus
Online

BABM acordat de Universitatea din Wolverhampton Student Visa Certificare Dual Tur de studiu internațional HND din PEARSON, Marea Britanie Full Time / Part time studiu op ...

Citeste mai mult

Edinburgh Napier Universitatea BA în afaceri

Stafford
BA
<
Part time
<
12 luni
Engleză
Online

Această reînnoire BA Business Enterprise este livrată în parteneriat cu Academia de Leadership și Management și este o abordare inovatoare pentru o diplomă de top-up.

Citeste mai mult

Licențiat în teologie în conducerea comunității: Studii de afaceri

Cornerstone Institute
Licenţă
<
La zi
<
Part time
<
3 ani
Engleză
Campus
Online

Acest program permite absolvenților să lucreze și să conducă o gamă largă de proiecte de management al afacerilor (de exemplu, ONG-uri, afaceri, biserici, întreprinderi antrep ...

Citeste mai mult