BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Agronomie în Portugalia 2021

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Studenții care doresc să învețe știința din spatele agricole și agricultura ar putea dori să completeze un program în agronomie. Acest tip de program se axează pe studierea aspectelor științifice ale plantelor și a solului. Cursurile pot include genetica culturilor agricole, gestionarea resurselor naturale și chimia organică.

Portugalia este una dintre cele mai calde tari europene. Programele universitare sunt foarte accesibile. De fapt, Portugalia are unul dintre cele mai mici costuri de trai pentru studenți. Bucurați-vă de cele mai mari plaje din Algarve sau vechile aripi de istorie în capitala de la Lisabona.

Programe de Licență de Top în Agronomie în Portugalia 2021

1 Rezultate din Agronomie, Portugalia Filter

Studii în agronomie

Universidade de Évora
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Portuguese (Portugal)
Campus

Acest curs de studiu își propune să ofere o pregătire solidă și modernă, oferind competențe speci fi în diferite zone CAS ale agriculturii, ținând seama de utilizarea durabilă ...

Citeste mai mult