BACHELORSTUDIES

Program de Licență în Agronomie 2021

Absolvenții de liceu care doresc să-și dezvolte abilitățile și cunoștințele într-o anumită zonă ar putea dori să urmeze o diplomă de licență. Este nevoie de aproximativ patru ani pentru a fi finalizată și este disponibilă la universități din întreaga lume.

Ce este un burlac în agronomie? Acest program este destinat elevilor care sunt interesați să învețe despre soluri, culturi și factorii de mediu care le afectează. Multe programe ating o mare varietate de subiecte legate de agronomie, deși unele oferă studenților mai multe studii de specialitate. Cursurile obișnuite pe care le pot lua elevii includ principiile științei solului, aspectele agricole, chimia organică, gestionarea integrată a buruienilor, genetica culturilor și buruienilor, nutriția plantelor și agricultura internațională. Studiile specifice se pot concentra pe domenii precum creșterea plantelor, fiziologia culturilor și științele furajelor.

Elevii care obțin o diplomă de licență de agronomie beneficiază de faptul că pot dezvolta abilități analitice excelente. Programul permite, de asemenea, elevilor să construiască abilități organizatorice și de planificare care sunt benefice în toate domeniile vieții.

Costul este adesea un mare considerent pentru studenții care doresc să urmeze acest grad. Taxele de școlarizare și alte taxe pot varia în funcție de durata programului, locația școlii și alți factori. Cercetarea opțiunilor internaționale sau a programelor online poate ajuta studenții să găsească un program accesibil.

Absolvenții cu diplomă de agronomie pot găsi o carieră într-o varietate de industrii, cum ar fi guvernul, companiile de îngrășăminte, mass-media, organizațiile de gestionare a resurselor, companiile de creștere a plantelor, școlile și agențiile de cercetare. Titlurile specifice de locuri de muncă pot include tehnicieni de testare a solului, tehnicieni în domeniul cercetării culturilor, analist de semințe, specialist în cereale, consultant în domeniul culturilor, instructor agricultor, conservator de apă și sol și adjutant al asigurării culturilor.

Un program de agronomie poate fi găsit la școlile locale sau internaționale. Unele pot fi, de asemenea, disponibile online pentru cei care trăiesc de la distanță. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

2 Rezultate din Agronomie Filter

Studii în agronomie

Universidade de Évora
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Portuguese (Portugal)
Campus

Acest curs de studiu își propune să ofere o pregătire solidă și modernă, oferind competențe speci fi în diferite zone CAS ale agriculturii, ținând seama de utilizarea durabilă ...

Citeste mai mult

Licențiat în agronomie

Mongolian University Of Life Sciences
Licenţă
<
Normă întreagă
Engleză
Campus

Cu o licență în agronomie, elevii învață despre producția de culturi bazate pe cunoștințe biologice, de a descoperi și de a reglementa procesul biologic, cum să producă produs ...

Citeste mai mult