Compară Programe de Licență în Antreprenoriat De învăţare la distanţă în Egipt 2020

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.Un antreprenor este un lider și un inovator cu o idee pentru o afacere și dorința de a dezvolta și de a conduce o companie. Un program… Citeste mai mult

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Un antreprenor este un lider și un inovator cu o idee pentru o afacere și dorința de a dezvolta și de a conduce o companie. Un program de antreprenoriat îi poate învăța pe studenți despre procesul de organizare și gestionare a unei organizații.

Confruntarea cu universități publice este departe de a fi o opțiune optimă. Școlile private oferă asistență mult mai bine în experiența de învățare la distanță. Mai multe universitate on-line atrage profesori și studenți de la distanțe mari din întreaga lume. Acest lucru crește foarte mult diversitatea într-o sală de clasă de învățare la distanță și produce conversație provocator printre cei din comunitățile extrem de divergente, regiuni și culturi îndepărtate.

Egiptul are cel mai vechi sistem de educație în Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Guvernul a finanța întotdeauna de învățământ superior făcându-l unul dintre cele mai ieftine viața studenților în Africa de Nord și Orientul Mijlociu. Universitatea din Cairo este universitate de frunte.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Antreprenoriat De învăţare la distanţă în Egipt 2020

Citește mai puţin
Stafford
United Arab Emirates Online, Emiratele Arabe Unite +13 Mai mult

Această reînnoire BA Business Enterprise este livrată în parteneriat cu Academia de Leadership și Management și este o abordare inovatoare pentru o diplomă de top-up.

Această reînnoire BA Business Enterprise este livrată în parteneriat cu Academia de Leadership și Management și este o abordare inovatoare pentru o diplomă de top-up. -
BA
Part time
12 luni
Engleză
Online