Compară Programe de Licență în Antreprenoriat De învăţare la distanţă în Pakistan 2020

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.Licențiat în Antreprenoriat are scopul de a oferi studenților… Citeste mai mult

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Licențiat în Antreprenoriat are scopul de a oferi studenților cunoștințele pentru a crea propria companie și produse. Ea învață abilitățile necesare, cum ar fi marketing, finanțe, contabilitate sau elementele de bază de management al afacerii. Absolvenții vor putea să definească propriul lor loc de muncă sau să lucreze pentru diverse organizații de afaceri.

Învățământ la distanță sau învățământul la distanță este o modalitate de a oferi educație și instruire, de multe ori în mod individual, pentru studenții care nu sunt prezenți fizic în campus.

Pakistan, oficial Republica Islamică Pakistan, este o țară suverană în Asia de Sud. Cu o populație de peste 180 de milioane de oameni, este a șasea țară cel mai populat din lume.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Antreprenoriat De învăţare la distanţă în Pakistan 2020

Citește mai puţin
Stafford
United Arab Emirates Online, Emiratele Arabe Unite +13 Mai mult

Această reînnoire BA Business Enterprise este livrată în parteneriat cu Academia de Leadership și Management și este o abordare inovatoare pentru o diplomă de top-up.

Această reînnoire BA Business Enterprise este livrată în parteneriat cu Academia de Leadership și Management și este o abordare inovatoare pentru o diplomă de top-up. -
BA
Part time
12 luni
Engleză
Online