BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Asia 2019/2020

Diplome de licență de la colegii și universități acreditate pot fi importante baze de pornire spre o cariera de succes.Cel mai comun tip de program de licență este o diplomă de licență 's, de obicei, acordat după patru ani de studiu de succes

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Studenții care finalizează cu o parte a gradului lor din Asia sunt în creștere în număr. În prezent, al doilea și al treilea cele mai mari economii sunt în Asia. Fara limitare, elevii au descris momentul în Asia, ca cea mai bună experiență din viața lor. Astăzi, trei din cele patru țări cele mai populate din lume sunt în Asia: China, India, Indonezia și.

Caută Programe de Licență în Arta spectacolului în Asia 2019/2020

7 Rezultate din Arta spectacolului, Asia Filter

Burlac de muzică în muzică

European University Cyprus
Campus La zi 4 ani Septembrie 2020 Cipru Nicosia

Licențiat în Muzică în Muzică

Licențiat în Arte Internaționale Liberale: Arte spectacolice

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Campus La zi Aprilie 2020 Japonia Kofu

Acest curs servește ca o introducere în tradițiile teoretice, sociale și artistice care sunt esențiale pentru înțelegerea artelor dramatice ale scenei și ecranului occidental.

Licențiat în Arte Internaționale Liberale: Muzică

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Campus La zi Aprilie 2020 Japonia Kofu

Acest curs servește ca o introducere largă și blândă în psihoacustică, psihologie muzicală și acustică muzicală. Sunt explorate relațiile dintre producție, fizică și percepția sunetului, precum și asemănările și diferențele dintre muzică și limbă.

Licențiat în Muzică (Hons) în Muzică Professional

International College of Music
Campus La zi 3 ani Ianuarie 2020 Malaysia Kuala Lumpur

Bazându-se pe mare succes grade muzicale anterioare ale Colegiului în Organizarea și Producție Muzică & Tehnologie specialisms, Bachelor of Music (Hons) în Muzică Professional introduce o rută pe baza largă concentrându-se pe patru domenii de bază cerute de muzicieni profesioniști din industrie. Programul cu normă întreagă este extrem de carieră centrate și vă pregătește pentru o cariera plina de recompense de muzică cu multiple fațete.

Licențiat în muzică

University of Nicosia
Campus La zi Part time 4 ani Contactează şcoala Cipru Nicosia + 1 mai mult

Gradul BMUS oferă studenților noștri patru categorii de competențe profesionale, toate fiind necesare pentru o carieră de succes în orice domeniu de muzică.

BMus Music

SOAS University of London
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra Singapore Singapur + 2 mai mult

Acest program este o oportunitate unică de a studia tradițiile muzicale din Asia, Africa și Orientul Mijlociu și diasporile lor globale. Elevii sunt învățați principiile de bază ale etnomuzicologiei și anchetează o varietate de muzică asiatică și africană. În anii 2 și 3, aceștia sunt încurajați să se concentreze asupra muzicii anumitor regiuni și să analizeze teme inter-regionale. Performanța este o componentă centrală a gradului. Elevii au ocazia să-și dezvolte experiența într-o mare varietate de tradiții muzicale de performanță.

BA în film, televiziune și design de teatru

Al-Ahliyya Amman University
Campus La zi Septembrie 2020 Iordania Amman

Secțiunea a fost stabilită pentru a fi prima dintre Colegiul de Arte teatru de bază la جامعة عمان الأهلية , aceasta reprezintă o continuare și confirmarea conducerii sale între iordanian și universitățile regionale.