Filter
Studiu de Licență
Canada Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Canada 2019/2020

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Canada 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

2 Rezultate din Arta spectacolului, Canada

Memorial University, Grenfell Campus

Licențiatul nostru de artă plastică de patru ani în teatru este singurul de acest gen din Atlantic Canada. Puteți studia producția cinematografică de actorie sau tehnică. ... [+]

Licențiatul nostru de artă plastică de patru ani în teatru este singurul de acest gen din Atlantic Canada. Puteți studia producția cinematografică de actorie sau tehnică.

Flux de acțiune - Dezvoltați abilități fundamentale de actorie, inclusiv voce, mișcare și vorbire. Veți învăța cum să aplicați aceste abilități studiului de scenă, tehnicii și performanțelor live.

Teatru tehnic de teatru - Învățați abilitățile cheie ale producției de teatru, inclusiv iluminatul, sunetul, dulapul, recuzita, tamplaria, redactarea, pictura scenica si gestiunea scenelor.

De ce să studiezi teatrul la Grenfell?

Programul de teatru al lui Grenfell combină pregătirea practică și academică. Pe lângă lucrul cu profesioniștii din teatru, veți obține o educație artistică liberală largă, cu o concentrare puternică în literatura dramatică. Deci, indiferent dacă urmăriți visele dvs. de teatru sau decideți să vă folosiți ca o platformă pentru o altă carieră, veți fi bine pregătiți.... [-]

Canada Corner Brook
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Carleton University Undergraduate

Indiferent dacă sunteți un interpret aspirant, un critic înflăcărat curios despre felul în care muzica formează cultura sau un muzician talentat care dorește să împărtășe ... [+]

Rezumatul programului

Indiferent dacă sunteți un interpret aspirant, un critic înflăcărat curios despre felul în care muzica formează cultura sau un muzician talentat care dorește să împărtășească bucuriile de muzică ca profesor, Bachelorul de Muzică al lui Carleton vă va pregăti pentru a vă atinge obiectivele.

Programul "Bachelor of Music" (Onoruri) al Universității Carleton oferă o bază solidă în studiul și realizarea unei game largi de instrumente muzicale și tradiții. Subiectele de studiu includ practica, analiza și istoria muzicii clasice europene din Evul Mediu până în prezent; Muzica canadiană; muzica de calculator; compoziţie; etnomuzicologie; jazz; muzică populară și studii de gen. Unul dintre lucrurile unice despre programul lui Carleton Bachelor of Music este că este posibil ca studenții să efectueze instrucțiuni individuale de performanță cu instructori de înaltă calificare în aproape orice tradiție muzicală. De asemenea, oferim o gamă largă de ansambluri muzicale, inclusiv cor, jazz, fuziune jazz-rock, teatru de muzică, tobe africane și multe altele. În plus, Carleton este singura universitate din Canada care oferă un program de performanță în studiile carillon.... [-]

Canada Ottawa
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză