BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Canada 2019/2020

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Canada este o țară din America de Nord format din zece provincii și trei teritorii. Situat în partea de nord a continentului, se întinde de la Atlantic la Pacific și spre nord în Oceanul Arctic.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Canada 2019/2020

2 Rezultate din Arta spectacolului, Canada Filter

Licență de arte plastice - teatru

Memorial University, Grenfell Campus
Campus La zi 4 ani Septembrie 2020 Canada Corner Brook

Licențiatul nostru de artă plastică de patru ani în teatru este singurul de acest gen din Atlantic Canada. Puteți studia producția cinematografică de actorie sau tehnică.

Bachelor of Music

Carleton University Undergraduate
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Canada Ottawa

Indiferent dacă sunteți un interpret aspirant, un critic înflăcărat curios despre felul în care muzica formează cultura sau un muzician talentat care dorește să împărtășească bucuriile de muzică ca profesor, Bachelorul de Muzică al lui Carleton vă va pregăti pentru a vă atinge obiectivele.