Filter
Studiu de Licență
Cipru Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Cipru 2019/2020

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Învățământul superior în Cipru se desfășoară în cele cinci limbi internaționale comune și anume engleză, franceză, portugheză, turcă, greacă și chineză. Acest lucru a rezolvat problemele legate de barierele lingvistice în aceste instituții de învățământ superior care să permită chiar și studenții internaționali să caute de învățământ superior din țară.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Cipru 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Alte oportunități de program {în țară}

2 Rezultate din Arta spectacolului, Cipru

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
European University Cyprus

Licențiat în Muzică în Muzică ... [+]

Scopul Programului de muzică este de a dota studenții cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru o carieră în calitate de profesori de muzică și în calitate de muzicieni profesioniști în solo și contexte de performanță ansamblu.

Obiective și Rezultate

Obiective generale

Pentru a oferi un grad complet în domeniul muzicii. Pentru a asigura necesarul de cunoștințe, abilități și atitudini și să formuleze condițiile necesare care vor permite studenților să aibă o calitate muzicală de înaltă, care desfășoară și activitatea pedagogică.

obiective specifice

Pentru a pregăti studenții pentru predarea eficientă și de succes ca profesori de muzică și pedagogilor și pentru activitatea artistică bogată și diversă ca interpretii de la o varietate de activități muzicale. Pentru a oferi studenților posibilitatea unei mai în înțelegerea și dezvoltarea abilităților de profunzime în domeniul educației muzicale sau muzica. Pentru a dezvolta abilitățile de performanță ale elevilor pe instrumentul lor individuale (i) care să le permită să efectueze în mod creativ și muzical în calitate de soliști și membrii ca ansamblu. Să dezvolte și să îmbunătățească cunoștințele muzicale și pedagogice despre, percepția și abilităților elevilor, în funcție de nevoile și interesele lor individuale. Pentru a pregăti muzicieni și profesori de muzică, care vor acționa în mod creativ și productiv. Pentru a dezvolta metodologii de predare, a performanțelor și competențelor pedagogice precum și alte experiențe, care va permite studenților să acționeze cu succes asupra rolului lor ca muzicieni și educatori, atât în ​​Cipru, cât și în străinătate. Dotarea studenților cu indispensabile cunoștințele, aptitudinile și atitudinile pentru... [-]
Cipru Nicosia
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Nicosia

Gradul BMUS oferă studenților noștri patru categorii de competențe profesionale, toate fiind necesare pentru o carieră de succes în orice domeniu de muzică. ... [+]

Durata (ani): 4Calificarea premiată: BMus Music - Concentrații: 1. Performanță clasică, 2. Performanță Jazz, 3. Educație muzicală, 4. Creative Music Technology (BMus, 4 ani)Nivelul de calificare: ciclul 1 (licență)Limba de instruire: englezăMod de studiu: Studii full-time și part-timeCredite ECTS minime: 240Profilul programului

Gradul BMUS oferă studenților noștri patru categorii de competențe profesionale, toate fiind necesare pentru o carieră de succes în orice domeniu de muzică.

Core competențe practice și teoretice pentru muzicianul profesionist. Primii doi ani ai gradului se învârt în jurul studiului primar al fiecărui elev (sau al instrumentului principal), care include 4 ore de instruire săptămânală: 1 oră de instruire individuală, 1 oră de instruire în grup și 2 ore de instruire a ansamblului. În paralel cu acest studiu intensiv cu privire la instrumentele lor primare, elevii noștri primesc o pregătire profesională în abilitățile de tastatură și audio, armonie și teorie, istorie muzicală și cântări corale.O calificare specializată într-o anumită zonă de muzică.În ultimii doi ani de studiu, studenții noștri trebuie să completeze șapte cursuri într-una din următoarele patru concentrații: 1. Performanța clasică: aceasta constă din încă doi ani de studiu primar avansat, precum și cursuri în practica de performanță, analiză și compoziție. 2. Performanță Jazz: aceasta constă, de asemenea, din încă doi ani de studii primare avansate, împreună cu cursuri de armonie jazz aplicată, improvizație și compoziție de jazz. 3. Educație muzicală: elevii din acest curs obțin cunoștințe practice și teoretice ale diverselor metodologii de predare a muzicii la copii, inclusiv experiența reală de predare în școlile locale. 4.... [-]
Cipru Nicosia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Part time
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză