Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Cipru 2020

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Explor… Citeste mai mult

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Învățământul superior în Cipru se desfășoară în cele cinci limbi internaționale comune și anume engleză, franceză, portugheză, turcă, greacă și chineză. Acest lucru a rezolvat problemele legate de barierele lingvistice în aceste instituții de învățământ superior care să permită chiar și studenții internaționali să caute de învățământ superior din țară.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Cipru 2020

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου
Nicosia , Cyprus

Licențiat în Muzică în Muzică

Licențiat în Muzică în Muzică -
Licenţă
La zi
4 ani
Engleză
Septembrie 2020
Campus
 
University of Nicosia
Nicosia , Cyprus + 1 Mai mult

Gradul BMUS oferă studenților noștri patru categorii de competențe profesionale, toate fiind necesare pentru o carieră de succes în orice domeniu de muzică.

Gradul BMUS oferă studenților noștri patru categorii de competențe profesionale, toate fiind necesare pentru o carieră de succes în orice domeniu de muzică. -
Licenţă
La zi
Part time
4 ani
Engleză
Septembrie 2020
Campus