BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Cipru 2020

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Învățământul superior în Cipru se desfășoară în cele cinci limbi internaționale comune și anume engleză, franceză, portugheză, turcă, greacă și chineză. Acest lucru a rezolvat problemele legate de barierele lingvistice în aceste instituții de învățământ superior care să permită chiar și studenții internaționali să caute de învățământ superior din țară.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Cipru 2020

2 Rezultate din Arta spectacolului, Cipru Filter

Burlac de muzică în muzică

Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιου Κύπρου
Cipru, Nicosia
Licenţă
Septembrie 2020
<
La zi
<
4 ani
Engleză
Campus

Licențiat în Muzică în Muzică

Citeste mai mult

Licențiat în muzică

University of Nicosia
Cipru, Nicosia + 2 Mai mult
Licenţă
Septembrie 2020
<
La zi
<
Part time
<
4 ani
Engleză
Campus

Gradul BMUS oferă studenților noștri patru categorii de competențe profesionale, toate fiind necesare pentru o carieră de succes în orice domeniu de muzică.

Citeste mai mult