Filter
Studiu de Licență
Franţa Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Franţa 2019/2020

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Studiile de artă a spectacolului cuprind atât domenii academice, cât și tehnice de muzică, teatru și dans. De la istoria teatrului la coregrafie avansată, acest domeniu al artei spectacolului oferă o varietate largă de studii pentru o varietate de studenți.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Franţa 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

2 Rezultate din Arta spectacolului, Franţa

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Scopul licenței Muzicologie este de a permite studentului de a ... [+]

OBIECTIVE DE FORMARE

Scopul licenței Muzicologie este de a permite studenților să: - stăpânească instrumentele muzicale (instrument muzical, voce, MAO), precum și lectura, analiza și scrierea de muzică - duce o antrenament vocal într-un singur director - însoțească și să armonizeze o melodie de pe tastatură - dacă pe scenă, în ceea ce privește qu'amplifiées muzicale acustice - cunosc principalelor curente ale istoriei muzicii occidentale si non-occidentale, și știu Locate o bucată de muzică în context - de a mobiliza cunoștințele sale istorice și tehnic în domeniul muzicii pentru a produce o gândire clară, ordonată și convingător scris sau oral - știi cum să folosești resursele bibliografice și documentare legate de această profesie muzical; ține la curent cu evenimentele curente și evoluția tendințelor artistice în domeniul său - maestru software-ul principal legate de industria muzicala (editare, compoziție), tehnici de prelucrare a datelor de calculator și software-ul principal de prezentare - de exemplu, utilizarea calculator pentru a compune muzică ilustrează imagini, povestiri, personaje, etc.... [-]

Franţa Angers
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
L’IDEM Perpignan

IDEM oferă peste 3 ani o educație universală universală și versatilă, care permite accesul la toate sectoarele muzicii și producției audio. Această instruire vă va permit ... [+]

Simțim, ascultăm, ne atinge. Visezi să o creezi, să o transformi, să o amesteci, să o sublimezi

IDEM oferă peste 3 ani o educație universală universală și versatilă, care permite accesul la toate sectoarele muzicii și producției audio.

Această instruire vă va permite să abordați funcționarea și cunoașterea rețelei profesionale a industriei muzicale și audiovizuale, gestionarea, producția și producția urmărirea unui proiect audio, muzică și multimedia.

Conținutul curriculumului

Programul nostru unic se bazează pe o bază teoretică în profunzime, o cultură muzicală adaptată diverselor zone de producție, o tehnică condusă de exploatarea echipamentelor audio profesionale de ultimă generație: consolă de amestecare, controlere, software de producție audio, sistem de radiodifuziune.... [-]

Franţa Perpignan
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză