Filter
Studiu de Licență
Franţa Angers Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului 2020 în Statele Unite ale Angers în Franţa

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Franța, oficial Republica Franceză, este o republică semi-prezidențială unitară află cea mai mare parte din Europa de Vest, cu mai multe regiuni și teritorii de peste mări.

Orasul Angers este capitala istorică a Anjou, Franța. Acesta este acasa, la mai mult de 100.000 de locuitori. Orasul are 2 universități și anume Universitatea de Vest - UCO, și Universitatea din Angers.

Solicită Informații Facultăți în Arta spectacolului în Statele Unite ale Angers în Franţa 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Arta spectacolului, Angers

Studii
Locație
Franţa
Angers
Tip de studiu
Ritm
West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest

Scopul licenței Muzicologie este de a permite studentului de a ... [+]

OBIECTIVE DE FORMARE

Scopul licenței Muzicologie este de a permite studenților să: - stăpânească instrumentele muzicale (instrument muzical, voce, MAO), precum și lectura, analiza și scrierea de muzică - duce o antrenament vocal într-un singur director - însoțească și să armonizeze o melodie de pe tastatură - dacă pe scenă, în ceea ce privește qu'amplifiées muzicale acustice - cunosc principalelor curente ale istoriei muzicii occidentale si non-occidentale, și știu Locate o bucată de muzică în context - de a mobiliza cunoștințele sale istorice și tehnic în domeniul muzicii pentru a produce o gândire clară, ordonată și convingător scris sau oral - știi cum să folosești resursele bibliografice și documentare legate de această profesie muzical; ține la curent cu evenimentele curente și evoluția tendințelor artistice în domeniul său - maestru software-ul principal legate de industria muzicala (editare, compoziție), tehnici de prelucrare a datelor de calculator și software-ul principal de prezentare - de exemplu, utilizarea calculator pentru a compune muzică ilustrează imagini, povestiri, personaje, etc.... [-]

Franţa Angers
Contactează şcoala
Limba franceza
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză