BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Franţa 2019/2020

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Studiile de artă a spectacolului cuprind atât domenii academice, cât și tehnice de muzică, teatru și dans. De la istoria teatrului la coregrafie avansată, acest domeniu al artei spectacolului oferă o varietate largă de studii pentru o varietate de studenți.

Franța este în prezent printre cele mai bune 20 de țări performante în ceea ce privește economia, datorită excelent orientate spre rezultate procesul de învățare de învățământ superior. Cele mai multe cursuri de la universitățile sunt oferite în limba franceză. Franța are 60 de public și 100 de universități private.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Franţa 2019/2020

2 Rezultate din Arta spectacolului, Franţa Filter

Licență Muzicologie

West Catholic University - Université Catholique de l’Ouest
Campus La zi 6 semestre Contactează şcoala Franţa Angers

Scopul licenței Muzicologie este de a permite studentului de a

Licențiat în meserii de sunet

L’IDEM Perpignan
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Franţa Perpignan

IDEM oferă peste 3 ani o educație universală universală și versatilă, care permite accesul la toate sectoarele muzicii și producției audio. Această instruire vă va permite să abordați funcționarea și cunoașterea rețelei profesionale a industriei muzicale și audiovizuale, gestionarea, producția și producția urmărirea unui proiect audio, muzică și multimedia.