BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Japonia 2019/2020

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Studiul artei spectacolului se concentrează atât pe abordări teoretice, cât și practice în multe forme de demonstrație artistică, inclusiv teatru, muzică și dans. Studenții pot studia fie printr-o abordare academică, una tehnică, sau o combinație a celor două.

Japonia este o națiune insulă în Asia de Est. Situat în Oceanul Pacific, se afla la est de Marea Japoniei, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud și Rusia, se întinde de la Marea Okhotsk, în nord, până la Marea Chinei de Est și Taiwan, în sud.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Japonia 2019/2020

2 Rezultate din Arta spectacolului, Japonia Filter

Licențiat în Arte Internaționale Liberale: Arte spectacolice

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Campus La zi Aprilie 2020 Japonia Kofu

Acest curs servește ca o introducere în tradițiile teoretice, sociale și artistice care sunt esențiale pentru înțelegerea artelor dramatice ale scenei și ecranului occidental.

Licențiat în Arte Internaționale Liberale: Muzică

International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University
Campus La zi Aprilie 2020 Japonia Kofu

Acest curs servește ca o introducere largă și blândă în psihoacustică, psihologie muzicală și acustică muzicală. Sunt explorate relațiile dintre producție, fizică și percepția sunetului, precum și asemănările și diferențele dintre muzică și limbă.