BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Japonia 2020

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Studiul artei spectacolului se concentrează atât pe abordări teoretice, cât și practice în multe forme de demonstrație artistică, inclusiv teatru, muzică și dans. Studenții pot studia fie printr-o abordare academică, una tehnică, sau o combinație a celor două.

Japonia este o națiune insulă în Asia de Est. Situat în Oceanul Pacific, se afla la est de Marea Japoniei, China, Coreea de Nord, Coreea de Sud și Rusia, se întinde de la Marea Okhotsk, în nord, până la Marea Chinei de Est și Taiwan, în sud.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Japonia 2020

2 Rezultate din Arta spectacolului, Japonia Filter

Licențiat în Arte Internaționale Liberale: Arte spectacolice

山梨学院大学国際リベラルアーツ学部
Japonia, Kofu
Licenţă
Aprilie 2020
<
La zi
Engleză
Campus

Acest curs servește ca o introducere în tradițiile teoretice, sociale și artistice care sunt esențiale pentru înțelegerea artelor dramatice ale scenei și ecranului occidental. ...

Citeste mai mult

Licențiat în Arte Internaționale Liberale: Muzică

山梨学院大学国際リベラルアーツ学部
Japonia, Kofu
Licenţă
Aprilie 2020
<
La zi
Engleză
Campus

Acest curs servește ca o introducere largă și blândă în psihoacustică, psihologie muzicală și acustică muzicală. Sunt explorate relațiile dintre producție, fizică și percepția ...

Citeste mai mult