Filter
Studiu de Licență
Malaysia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Malaezia 2019/2020

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Studiul artei spectacolului poate reprezenta atât o preocupare academică, cât și una tehnică. Exploră în profunzime teoria și practica dansului, teatrului, muzicii și artei spectacolului într-un domeniu interdisciplinar.

Malaezia este o monarhie constituțională federală din Asia de Sud-Est. Se compune din treisprezece state si trei teritorii federale si are o suprafața totală de 329,847 km patrati separate de Marea Chinei de Sud în două regiuni de dimensiuni similare, Peninsula Malaezia și Malaysian Borneo.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Malaezia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Arta spectacolului, Malaysia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
International College of Music

Bazându-se pe mare succes grade muzicale anterioare ale Colegiului în Organizarea și Producție Muzică & Tehnologie specialisms, Bachelor of Music (Hons) în Muzică Pro ... [+]

Bazându-se pe mare succes grade muzicale anterioare ale Colegiului în Organizarea și Producție Muzică & Tehnologie specialisms, The Licențiat în Muzică (Hons) în Muzică Professional introduce un traseu pe baza largă concentrându-se pe patru domenii de bază cerute de muzicieni profesioniști din industrie. Programul cu normă întreagă este extrem de carieră centrate și vă pregătește pentru o cariera plina de recompense de muzică cu multiple fațete.

Prezentare generală a programului

În zona de bază de performanță de muzică, va dezvolta dexteritate în instrumentul principal, permițându-vă să stăpânească scale de nivel avansat și studii tehnice în moduri majore și minore. Veti dezvolta dinamica de performanță de grup și abilități de conducere trupa prin spectacole de ansamblu, care joacă în idiomurile de jazz, ritm și blues, rock si muzica pop. Vei studia, de asemenea, diferite metode de studii de improvizație și de repertoriu pentru a construi un vast repertoriu memorat în curs de pregătire pentru efectuarea în show-uri. Veti planifica și conduce propriul recital de performanță în anul final, prezentarea de competență dumneavoastră instrumentală și musicianship.... [-]

Malaysia Kuala Lumpur
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză