BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului 2020 în Statele Unite ale Anglia în Marea Britanie

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Domeniul artei spectacolului este un termen general pentru toate formele de interpretare, inclusiv dans, teatru și muzică. Studiile includ interesele academice precum istorii și teorii, dar și instruire tehnică într-o varietate de stiluri de interpretare.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Solicită Informații Diplome de Licență în Arta spectacolului în Statele Unite ale Anglia în Marea Britanie 2020

3 Rezultate din Arta spectacolului, Anglia Filter

BMus (Hons) în performanța și înregistrarea muzicii

UWL University of West London
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra

Acest curs interesant a fost dezvoltat ca răspuns la nevoile industriei muzicale actuale. Este destinat muzicienilor care doresc să-și dezvolte propriile performanțe, abilități de scriere și cunoștințe tehnice pentru a susține înregistrarea muzicii și pentru a câștiga know-how-ul esențial al industriei pentru a lansa o carieră de succes.

Licențiat în arte (Hons), producția de muzică și inginerie de sunet

Point Blank Electronic Music School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra Statele Unite ale Americii Los Angeles + 2 mai mult

Aceasta este o dată într-o oportunitate de viață să se scufunde pe deplin-vă în pasiunea pentru muzica in timp ce castiga, de asemenea, un grad BA (Hons). Este multi-platformă (Logic sau Ableton, Pro Tools și Native Instruments), intensiv și practic.

BMus Music

SOAS University of London
Campus La zi 3 ani Septembrie 2020 Regatul Unit Londra

Acest program este o oportunitate unică de a studia tradițiile muzicale din Asia, Africa și Orientul Mijlociu și diasporile lor globale. Elevii sunt învățați principiile de bază ale etnomuzicologiei și anchetează o varietate de muzică asiatică și africană. În anii 2 și 3, aceștia sunt încurajați să se concentreze asupra muzicii anumitor regiuni și să analizeze teme inter-regionale. Performanța este o componentă centrală a gradului. Elevii au ocazia să-și dezvolte experiența într-o mare varietate de tradiții muzicale de performanță.