BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Marea Britanie 2019/2020

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Domeniul artei spectacolului este un termen general pentru toate formele de interpretare, inclusiv dans, teatru și muzică. Studiile includ interesele academice precum istorii și teorii, dar și instruire tehnică într-o varietate de stiluri de interpretare.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Marea Britanie 2019/2020

6 Rezultate din Arta spectacolului, Regatul Unit Filter

Licențiat în arte (Hons), producția de muzică și inginerie de sunet

Point Blank Electronic Music School
Campus La zi 2 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra Statele Unite ale Americii Los Angeles + 2 mai mult

Aceasta este o dată într-o oportunitate de viață să se scufunde pe deplin-vă în pasiunea pentru muzica in timp ce castiga, de asemenea, un grad BA (Hons). Este multi-platformă (Logic sau Ableton, Pro Tools și Native Instruments), intensiv și practic.

Bmus cu onoruri

Royal Conservatoire of Scotland
Campus La zi 4 ani August 2020 Regatul Unit Glasgow

Acest program full-time de patru ani vizează interpreți și compozitori de potențial remarcabil. Noi vă trateze ca un profesionist în curs de dezvoltare din prima zi de curs, pregătindu-vă pentru nici unul dintre studii postuniversitare de specialitate sau pentru ocuparea forței de muncă în calitate de interpreți, profesori, compozitori sau ...

ba în bmus (Hons), jazz

Royal Welsh College of Music & Drama
Campus August 2020 Regatul Unit Cardiff

Intrarea în curs de Jazz BMus (Hons), este de auditie.Ne aşteptăm candidaţi instrumentale şi vocale pentru a fi în măsură să demonstreze o facilitate excelentă tehnică

ba în bmus (Hons) muzica

Royal Welsh College of Music & Drama
Campus August 2020 Regatul Unit Cardiff

Intrarea la programele BMus este de auditie (sau prin interviu pentru compozitori şi solicitanţii creative tehnologie de muzică).Ca un ghid pentru standardul minim necesar pentru intrarea

BMus Music

SOAS University of London
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra Singapore Singapur + 2 mai mult

Acest program este o oportunitate unică de a studia tradițiile muzicale din Asia, Africa și Orientul Mijlociu și diasporile lor globale. Elevii sunt învățați principiile de bază ale etnomuzicologiei și anchetează o varietate de muzică asiatică și africană. În anii 2 și 3, aceștia sunt încurajați să se concentreze asupra muzicii anumitor regiuni și să analizeze teme inter-regionale. Performanța este o componentă centrală a gradului. Elevii au ocazia să-și dezvolte experiența într-o mare varietate de tradiții muzicale de performanță.

BMus (Hons) în performanța și înregistrarea muzicii

UWL University of West London
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Regatul Unit Londra

Acest curs interesant a fost dezvoltat ca răspuns la nevoile industriei muzicale actuale. Este destinat muzicienilor care doresc să-și dezvolte propriile performanțe, abilități de scriere și cunoștințe tehnice pentru a susține înregistrarea muzicii și pentru a câștiga know-how-ul esențial al industriei pentru a lansa o carieră de succes.