Filter
Studiu de Licență
Noua Zeelandă Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Noua Zeelandă 2019/2020

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Domeniul artei spectacolului este un termen general pentru toate formele de interpretare, inclusiv dans, teatru și muzică. Studiile includ interesele academice precum istorii și teorii, dar și instruire tehnică într-o varietate de stiluri de interpretare.

Noua Zeelandă este o țară insulară din Oceanul Pacific de sud-vest. Țară cuprinde punct de vedere geografic două tectonice principale - care a Insulele Nord și de Sud - și numeroase insule mai mici. Studenții de peste mări au nevoie de o viză de student și un nivel rezonabil de bani să-și petreacă, în scopul de a efectua un curs de studii la o instituție de Noua Zeelandă pe bază de învățământ. Noua Zeelandă instituțiile de învățământ vor informa autoritățile competente în materie de imigrație în cazul în care un student încetează să participe la cursuri de înscriși, care poate suspenda sau anula care studentul atunci 's viză. Instituțiile de învățământ de multe ori schimb, de asemenea, acest lucru înscriere și participare electronic de date cu alte agenții guvernamentale responsabile pentru acordarea de asistență studenților.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Noua Zeelandă 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Arta spectacolului, Noua Zeelandă

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
The University of Waikato

Ascuți talentul muzical cu îndrumarea muzicieni și lectori noastre la nivel internațional aclamat când studia o licență de Muzică de la Waikato. Cu nenumărate posibilităț ... [+]

Licenţă în Muzică

Ascuți talentul muzical cu îndrumarea muzicieni și lectori noastre la nivel internațional aclamat când studia o licență de Muzică de la Waikato. Cu nenumărate posibilități de performanță publică și acces la o clasă mondială artele spectacolului locul de desfășurare, veți fi printre cele mai bune de învățare.

Bachelor of Music (BMus) este un grad de specialitate pe care le va potrivi dacă aveți de calificare muzicale si ambitie sau doar o dragoste mare de muzică. Alegeți un program bazat academic sau de performanță și să învețe stiluri și tehnici diferite, care construi dvs. de calificare-bază în domeniile muzicii care vă interesează.... [-]

Noua Zeelandă Hamilton
Martie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză