BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Noua Zeelandă 2020

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Domeniul artei spectacolului este un termen general pentru toate formele de interpretare, inclusiv dans, teatru și muzică. Studiile includ interesele academice precum istorii și teorii, dar și instruire tehnică într-o varietate de stiluri de interpretare.

Noua Zeelandă este o țară insulară din Oceanul Pacific de sud-vest. Țară cuprinde punct de vedere geografic două tectonice principale - care a Insulele Nord și de Sud - și numeroase insule mai mici. Studenții de peste mări au nevoie de o viză de student și un nivel rezonabil de bani să-și petreacă, în scopul de a efectua un curs de studii la o instituție de Noua Zeelandă pe bază de învățământ. Noua Zeelandă instituțiile de învățământ vor informa autoritățile competente în materie de imigrație în cazul în care un student încetează să participe la cursuri de înscriși, care poate suspenda sau anula care studentul atunci 's viză. Instituțiile de învățământ de multe ori schimb, de asemenea, acest lucru înscriere și participare electronic de date cu alte agenții guvernamentale responsabile pentru acordarea de asistență studenților.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Noua Zeelandă 2020

2 Rezultate din Arta spectacolului, Noua Zeelandă Filter

Licenţă în Muzică

The University of Waikato
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Ascuți talentul muzical cu îndrumarea muzicieni și lectori noastre la nivel internațional aclamat când studia o licență de Muzică de la Waikato. Cu nenumărate posibilități de ...

Citeste mai mult

Licențiat în arte de înregistrare

SAE Institute New Zealand
BA
<
Normă întreagă
<
2 ani
Engleză
Campus

Bachelor of Arts de înregistrare este o oportunitate de a aprofunda înțelegerea dvs. a industriilor audio și muzică, care încorporează dezvoltarea abilităților creative și a m ...

Citeste mai mult