BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Olanda 2019/2020

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Studiul artei spectacolului se concentrează atât pe abordări teoretice, cât și practice în multe forme de demonstrație artistică, inclusiv teatru, muzică și dans. Studenții pot studia fie printr-o abordare academică, una tehnică, sau o combinație a celor două.

Olanda este o țară constitutiv al Regatului Țărilor de Jos, format din doisprezece provincii din nord-vestul Europei și trei insule din Caraibe. English elevii vorbind va avea nici probleme în găsirea de cursuri adecvate. Pentru studenții internaționali care se aplică la universități din Olanda, mai multe burse sunt disponibile.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Olanda 2019/2020

5 Rezultate din Arta spectacolului, Ţările de Jos Filter

Jazz

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Programul nostru de jazz "New York Comes to Groningen" este unic în lume din două motive: 1 Cincisprezece artiști de top din New York călătoresc în Groningen pe un program de rotație. În fiecare săptămână a anului, unul dintre ei predă de luni până vineri. 2 Toți elevii (Bachelor și Master) lucrează cu toți artiștii din NY, indiferent de instrumentul studentului. Cursurile includ teoria, instruirea urechilor, compunerea, aranjarea și o mare varietate de ateliere. În plus, există instrucțiuni săptămânale în derulare de la o facultate olandeză de nivel mondial. Toate cursurile sunt predate în limba engleză.

Muzica clasica

Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Groningen

Vă provocăm să vă împărtășiți talentul și pasiunea pentru muzică cu lumea din jurul vostru. Ca un muzician viitor sau profesor de muzică vă va muta în lume; prin inimile oamenilor inspira, motivarea și atingerea.

Muzică de licență

Zuyd University of Applied Sciences
Campus La zi 4 ani Septembrie 2020 Ţările de Jos Maastricht

Conservatorul Maastricht este o academie muzicală orientată pe plan internațional și face parte din Zuyd University of Applied Sciences . Este situat în centrul Europei, aproape de Belgia, Luxemburg, Germania și Franța.

Licențiat în Dans: Academia de Dans

Fontys University of Applied Sciences
Campus La zi 4 ani Contactează şcoala Ţările de Jos Tilburg

Fontys Dance Academy le permite tinerilor artiști și factori de dans să-și găsească vocea proprie și propriul lor peisaj nou în care să se miște.

Licențiat în muzică: Academia de Muzică și Arte Speciale

Fontys University of Applied Sciences
Campus La zi 48 luni Contactează şcoala Ţările de Jos Tilburg

Academia de Muzică și Arte Plastice (AMPA) este un program ambițios, inovativ, care consolidează performanța de înaltă calitate, muzica de cameră și creativitatea. Academia aduce studenților la un nivel înalt de excelență, conectând muzica cu alte forme de artă, cum ar fi dansul, teatrul și artele plastice.