Filter
Studiu de Licență
Portugalia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Portugalia 2019/2020

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Studiul artei spectacolului se concentrează atât pe abordări teoretice, cât și practice în multe forme de demonstrație artistică, inclusiv teatru, muzică și dans. Studenții pot studia fie printr-o abordare academică, una tehnică, sau o combinație a celor două.

Portugalia, oficial Republica Portugheză, este o țară situată în sud-vestul Europei, în Peninsula Iberică. Portugalia este de 900 de ani, și chiar dacă are o suprafață relativ mică, ea a jucat un rol crucial în istoria lumii. Universidade do Porto este cel mai popular de străini care constau de 11% studenți internaționali.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Portugalia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Arta spectacolului, Portugalia

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Universidade Nova de Lisboa - Faculty of Social Sciences and Humanities

Obiective educaționale 1) Pentru a dobândi o pregătire solidă metodologică și științifică în domeniul Muzicologie; 2) Achiziționarea de conștientizare pentru studiul feno ... [+]

obiective educaționale

1) Pentru a dobândi o pregătire solidă metodologică și științifică în domeniul Muzicologie; 2) Achiziționarea de conștientizare pentru studiul fenomenelor portugheze de patrimoniu și de identitate muzicale și a diversității culturilor muzicale; 3) dobândesc cunoștințe și capacitatea de a înțelege diferitele domenii științifice ale Muzicologie, cu un accent deosebit pe istoria muzicii, Teorie, analiză și tehnici de compoziție și de etnomuzicologie; 4) să dezvolte capacitatea de implementare a cunoștințelor și de rezolvare a problemelor în domeniile științifice de mai sus, care să garanteze, de asemenea, a lungul vieții de învățare autonomă. ... [-]

Portugalia Lisabona
Contactează şcoala
Engleză,Portuguese (Portugal)
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză