Filter
Studiu de Licență
Republica Cehă Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Republica Cehă 2019/2020

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Studiul artei spectacolului se concentrează atât pe abordări teoretice, cât și practice în multe forme de demonstrație artistică, inclusiv teatru, muzică și dans. Studenții pot studia fie printr-o abordare academică, una tehnică, sau o combinație a celor două.

Republica Cehă, este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Țara este mărginită de Germania la vest, Austria la sud, Slovacia la est și Polonia la nord. Capitalul său și cel mai mare oras, cu 1,3 milioane de locuitori, este Praga.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Republica Cehă 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

1 Rezultate din Arta spectacolului, Republica Cehă

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Charles University Faculty of Education

Scopul este de a educa studenții în domeniul teoriei și practicii muzicale. Acest program este destinat absolvenților unui conservator de muzică, liceelor muzicale și șco ... [+]

Muzică orientată spre educație

Scopul este de a educa studenții în domeniul teoriei și practicii muzicale.

Baza este pusă pe disciplinele necesare în educația muzicală - teoria muzicii, armonie, contrapunct, istoria muzicii, formele muzicale. Partea practică se bazează pe jocul de instrumente, formarea vocală, cântând la vedere vocală și tehnici de conducere.

Absolvenții trebuie să fie pregătiți pentru a obține un loc de muncă în instituțiile de învățământ pentru activități muzicale ale copiilor, în instituții culturale, muzee etc. Nu sunt pregătiți pentru o profesie independentă de profesor de muzică. Pentru calificarea în învățământ, este necesar să se continue programul de masterat.... [-]

Republica Cehă Praga
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză