BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în România 2019/2020

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Studiile de artă a spectacolului cuprind atât domenii academice, cât și tehnice de muzică, teatru și dans. De la istoria teatrului la coregrafie avansată, acest domeniu al artei spectacolului oferă o varietate largă de studii pentru o varietate de studenți.

Calificărilor universitare românești extrem de apreciat și recunoscut în Europa și nu numai, cele mai mici taxe de școlarizare și costurile de viață din Europa. Românii au o istorie veche și bogată, mai ales în capitala București, cu cele 2 milioane de oameni. Studenții străini care doresc să studieze în România se poate aplica fie la Ministerul Educației și Cercetării sau a ales universitate românească, în scopul de a primi scrisoarea de acceptare.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în România 2019/2020

1 Rezultate din Arta spectacolului, România Filter

Artele spectacolului

Universitatea De Vest Din Timisoara
Campus La zi 6 semestre Contactează şcoala România Timișoara

Institutul, înființat în 1992 pentru a acționa în limba germană are scopul actor de specialitate, mai ales pentru scena germană în România, pentru a instrui.