BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Spania 2019/2020

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Domeniul artei spectacolului este un termen general pentru toate formele de interpretare, inclusiv dans, teatru și muzică. Studiile includ interesele academice precum istorii și teorii, dar și instruire tehnică într-o varietate de stiluri de interpretare.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Spania 2019/2020

4 Rezultate din Arta spectacolului, Spania Filter

Bachelor of Arts în producția de muzică populară

Microfusa
Campus Online La zi 3 ani Contactează şcoala Spania Barcelona + 1 mai mult

Acest curs de licență durează trei ani și vă va oferi cea mai largă gamă de experiență și cunoștințe în domeniul producției muzicale.

Diplomă în muzică: creație și producție

ESART Campus Barcelona
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Spania Barcelona

În ESART punem instrumente la îndemână pentru a vă crea și interpreta propriile muzică.

Diplomă în Dans

ESART Campus Barcelona
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Spania Barcelona

Dansul se mișcă mai mult decât corpul tău. La ESART antrenăm artiști care își mișcă emoțiile, amintirile și imaginația. Lăsați-i să construiască spațiul cu un singur gest.

Diplomă în interpretare cu specialitate în teatrul muzical

ESART Campus Barcelona
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Spania Barcelona

Studiile de teatru muzical sunt îndreptate către acei oameni care sunt interesați în domeniul teatrului muzical ca interpreți și pot dobândi abilități specifice în acele aspecte legate de formarea ca dansatori și cântăreți pentru a finaliza o instruire globală care permite accesul pe piață muncă cu garanții maxime.