BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului în Spania 2020

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Domeniul artei spectacolului este un termen general pentru toate formele de interpretare, inclusiv dans, teatru și muzică. Studiile includ interesele academice precum istorii și teorii, dar și instruire tehnică într-o varietate de stiluri de interpretare.

Spania (spaniolă: España) este o țară diversă de partajare Peninsula Iberică cu Portugalia, la capătul vestic al Mării Mediterane. Spania este considerată o țară exotică în Europa, datorită locuitorilor săi prietenos si stilul de viata relaxat. Durata normală de cursuri universitare în Spania este de 4 ani, cu excepția Medicina si diplome duble, care sunt 6. Madrid și Barcelona sunt bine orașe din întreaga lume cunoscut pentru bucătăria sa, viața de noapte vibrantă, și faimosul folclor și festivități.

Programe de Licență de Top în Arta spectacolului în Spania 2020

4 Rezultate din Arta spectacolului, Spania Filter

Diplomă în interpretare cu specialitate în teatrul muzical

ESART Campus Barcelona
Licenţă
21 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Spanish (Spain)
Campus

Studiile de teatru muzical sunt îndreptate către acei oameni care sunt interesați în domeniul teatrului muzical ca interpreți și pot dobândi abilități specifice în acele aspec ...

Citeste mai mult

Bachelor of Arts în producția de muzică populară

Microfusa
BA
28 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Spaniolă
Campus
Online

Acest curs de licență durează trei ani și vă va oferi cea mai largă gamă de experiență și cunoștințe în domeniul producției muzicale.

Citeste mai mult

Diplomă în muzică: creație și producție

ESART Campus Barcelona
Licenţă
21 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Spaniolă
Campus

În ESART punem instrumente la îndemână pentru a vă crea și interpreta propriile muzică.

Citeste mai mult

Diplomă în Dans

ESART Campus Barcelona
Licenţă
21 Sept 2021
<
Normă întreagă
<
3 ani
Spanish (Spain)
Campus

Dansul se mișcă mai mult decât corpul tău. La ESART antrenăm artiști care își mișcă emoțiile, amintirile și imaginația. Lăsați-i să construiască spațiul cu un singur gest. ...

Citeste mai mult