Filter
Studiu de Licență
Suedia Stockholm

Vezi Programe de Licență în Arta spectacolului 2019/2020 în Statele Unite ale Stockholm în Suedia

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Studiul artei spectacolului se concentrează atât pe abordări teoretice, cât și practice în multe forme de demonstrație artistică, inclusiv teatru, muzică și dans. Studenții pot studia fie printr-o abordare academică, una tehnică, sau o combinație a celor două.

Suedia, oficial Regatul Suediei, este o țară scandinavă din Europa de Nord. Suedia învecinează cu Norvegia și Finlanda, și este conectat la Danemarca, printr-un pod, tunel de peste Øresund. Suedia este o societate post-industrială dezvoltată, cu un stat al bunăstării avansat. Nivelul de trai și de speranța de viață rang printre cele mai ridicate din lume.

Fiind cel mai mare oraș din Suedia, Stockholm are peste 1,3 milioane de persoane din mediul urban. Orașul cuprinde mai multe insule și este capitala Suediei. Stockholm are peste 10 de universități și colegii.

Solicită Informații Programe de Licență în Arta spectacolului în Statele Unite ale Stockholm în Suedia 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Arta spectacolului, Stockholm

Studii
Locație
Suedia
Stockholm
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
University of Dance and Circus, DOCH

Profesiei de dans este în curs de dezvoltare şi schimbare. La doch vedem acest lucru ca o provocare şi un stimul pentru a promova flexibilitatea necesară pentru un progra ... [+]

Dans de performanţă

Profesiei de dans este în curs de dezvoltare şi schimbare. La doch vedem acest lucru ca o provocare şi un stimul pentru a promova flexibilitatea necesară pentru un program de dans contemporan. Acesta este încurajată într-un mediu în care metodele artistice sunt puse în discuţie şi rolul de dansator este evaluat cu spirit critic şi redefinit. Noi oferim un program de dans, care împuterniceşte studentului de a realiza ei sau viziunea sa pentru o cariera in dans.

&nbsp

Un student în programul de licenţă în Dans performance se administrează de trei ani de instruire în dans contemporan, creaţia artistică şi de performanţă. Elev lucrează la dezvoltarea ei sau potenţialul său fizic şi intelectual, în legătură cu diferite practici. În cadrul reuniunii cu dansatori profesionişti, cunoştinţele şi metodele sunt învăţaţi care fac posibil să lucreze în diferite direcţii artistice.După terminarea studiilor, studentul este bine pregătită pentru a lucra ca un artist independent, într-o varietate de arte scenice. Practici diferite, estetica şi expresiile sunt testate în colaborare cu artiştii. Aceasta adaugă perspective în diverse atitudini faţă de mişcare, metode de lucru, crearea, de aşteptare şi de producţie. Profesorii sunt recrutaţi dintre artişti profesionişti, la nivel naţional şi internaţional, care ajută la crearea de reţele, atât în ​​rândul profesioniştilor şi la locul de muncă. ... [-]

Suedia Stockholm
University of Dance and Circus, DOCH

Programul de Bachelor in Circus la doch foloseşte abilităţile şi tradiţiile artistice ca o fundaţie pe care să construiască competenţe de înalt nivel tehnic şi artistic î ... [+]

Circ

Programul de Bachelor in Circus la doch foloseşte abilităţile şi tradiţiile artistice ca o fundaţie pe care să construiască competenţe de înalt nivel tehnic şi artistic în noi practici. Acesta oferă cunoştinţe despre, şi o înţelegere a, cele mai multe forme de exprimare în circ. Se initiaza, de asemenea, procesele inovatoare în metodele de lucru şi de a exprima sine în strânsă relaţie de coregrafie şi de artele spectacolului. La absolvire, studentul poate utiliza lui / ei arta de a contribui la dezvoltarea vocabularului mişcării circ şi, la rândul său ar putea chiar redefini, probabil, de artă în sine forma.

&nbsp

În programul de BA, acest lucru se face pe două niveluri simultan, în primul rând prin intermediul grupului de bază de profesori de disciplină, care interacţionează cu elevii pe o bază de zi cu zi pe întreaga durată a programului, aducand o avere de experienţă, atât punct de vedere tehnic si artistic prin intermediul lor abordări unice pedagogice. În legătură cu aceasta, vom stabili colaborari puternice şi de durată, cu numeroase persoane fizice şi reţele de persoane fizice, atât în cadrul naţional şi circ pe arena internaţională. Aceşti profesori, artişti proeminente şi cercetători, sunt foarte prezente în practică a studentului de zi cu zi. Prin acest mediu bogat, elevii sunt date continuu instrumente care să faciliteze capacitatea de a se referă la activităţile proprii într-un context artistic şi social. ... [-]

Suedia Stockholm