BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Arte Cu jumătate de normă în Australia 2021

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Studiile de arte reprezintă un domeniu academic ce include studiul artelor de spectacol, inclusiv istoria, cultura și limbile legate de acestea. Studenții pot avea oportunitatea de a studia anumite subiecte, cum ar fi muzica, pictura sau fotografia.

Australia are o educație subvenționate mai mare pentru studenții care desfășoară cu grade universitare de licență. Ele dau, de asemenea, credite și granturi pentru studenții postuniversitare. Învățământ superior începe la nivel de diplomă de licență la o diplomă de doctorat oferite în orice domeniu de studiu.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Arte Cu jumătate de normă în Australia 2021

3 Rezultate din Arte, Australia Filter

Licență în Arte (Managementul Artelor)

Edith Cowan University
BA
<
Normă întreagă
<
6 semestre
Engleză
Campus

Oferă o bază în teoria și practica afacerilor pentru industria artelor. Programul este axat în special pe industrie și este conceput pentru a oferi elevilor cunoștințele și ab ...

Citeste mai mult

Bachelor of Arts

University of Newcastle
Licenţă
22 Feb 2021
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;8 ani
Engleză
Campus
Online

Studierea noii noastre diplome de licență în arte (BA) la University of Newcastle vă permite să vă creați propria cale. Adaptați-vă studiile și obțineți specializări de bază, ...

Citeste mai mult

Facultatea de Muzică - Managementul Artelor

Australian Institute of Music
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Bachelorul de Muzică în Managementul Artelor va vorbi volumele.

Citeste mai mult