$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență în Asistență medicală 2022 în Statele Unite ale Varşovia în Polonia

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o… Citeste mai mult

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Polonia, oficial Republica Polonă, este o țară în Europa Centrală. Cu o populație de 38 de milioane de oameni, Polonia este țara cea mai populată 6 în UE. Studenții din UE / SEE nu au nevoie de viză pentru a studia în Polonia. Costul de trai în Polonia este printre cele mai scăzute din Uniunea Europeană.

Varșovia capitala și cel mai mare oras din Polonia, este considerat a fi o atracție turistică majoră, centru economic și centru educațional. Orasul este încărcat cu o frumusețe naturală și este un hub de învățământ ideal pentru iubitorii de natura. Ea are, de asemenea, instituțiile care oferă diplome în domenii variate de învățământ superior.

Solicită Informații Licențe în Asistență medicală în Statele Unite ale Varşovia în Polonia 2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Polonia
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Recomandat Cele mai recente Funcție
  • Recomandat
  • Cele mai recente
  • Funcție
University of Social Sciences and Humanities - SWPS
Varşovia, Polonia

Psihologia este o disciplină al cărei scop este de a înțelege și de a îmbunătăți funcționarea indivizi, grupuri, și societăți în ansamblu.

Psihologia este o disciplină al cărei scop este de a înțelege și de a îmbunătăți funcționarea indivizi, grupuri, și societăți în ansamblu. -
Licenţă
Normă întreagă
6 semestre
Engleză
Campus