486 Nivel Licenţă Programe în Australia for 2024

Nivel Licenţă Programe în Australia for 2024Filter
    • Brisbane, Australia
    • Kelvin Grove, Australia

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Aduceți o contribuție semnificativă la viața copiilor. Cererea de absolvenți este în creștere, iar cursul nostru este flexibil și receptiv nevoilor dumneavoastră. Primii ani sunt o perioadă de creștere și dezvoltare rapidă. Relațiile timpurii, interacțiunile și experiențele oferă fundația pentru tot ceea ce urmează - școală, muncă, viață. Profesorii din prima copilărie aduc o contribuție semnificativă și de durată la educația și învățarea pe tot parcursul vieții a unui copil.

    • Online

    La zi, Part time

    3 ani

    Învățământ la Distanță

    Engleză

    Inginerii mecanici sunt responsabili pentru proiectarea, fabricarea și procesele operaționale a oricărui lucru care se mișcă, de la cele mai mici și mai simple microparticule la cele mai mari și mai complexe nave spațiale și tot ce se află între ele. În calitate de inginer mecanic, aveți un set de abilități care se aplică multor industrii din lume, inclusiv auto, transport, producție, generare de energie, medical, bunuri de larg consum și multe altele. Această calificare practică vă va asigura că veți absolvi gata de muncă ca tehnolog în inginerie mecanică. La finalizarea acestui program, veți dobândi abilități și cunoștințe în cele mai recente tehnologii de inginerie mecanică.

    • Surry Hills, Australia

    La zi, Part time

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Cursul de licență în dans are un accent puternic pe excelență în practica dansului și angajamentul față de acesta. Scopul este de a dezvolta artiști de dans foarte calificați, disciplinați, cunoscători și versatili, într-o atmosferă care îi sprijină și încurajează, în timp ce se străduiesc să atingă acea excelență tehnică, creativă și academică.

    • South Melbourne, Australia
    • South Brisbane, Australia
    • + 1 more

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de licență în actorie al JMC vă va pregăti pentru a urma o carieră profesională și durabilă în performanță - pregătind nu numai cunoștințele și abilitățile actorului, ci și procesul actorului pentru a satisface nevoile și nuanțele specifice din această industrie a artelor spectacolului în schimbare și diversificare.

    • Melbourne, Australia

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Dacă aveți fler creativ și o înclinare artistică, programul nostru de arte vizuale vă permite să explorați și să experimentați natura voastră expresivă. Învățat cu teorie, programul vă va sprijini în realizarea viziunii dvs. creative prin cercetare, istoria artei, metodele tradiționale de practică și abordările contemporane ale artei în materie de materiale și procese.

    • Adelaide, Australia

    La zi

    3 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Licența în Tehnologia Informației este piatra ta de temelie către o carieră în industria de calcul, dezvoltare de software și servicii de informare.

    • Camperdown, Australia

    La zi, Part time

    4 ani

    În campus

    Engleză

    Aflați toate aspectele producției de software, de la strategie și design până la codare, calitate și management. Dezvoltarea cunoștințelor în limbaje de programare și computer, structuri de date, algoritmi și baze de date, calcul centrat pe date, sisteme de operare și management de proiect software.

    • Joondalup, Australia

    La zi, Part time

    6 semestre

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Se concentrează pe dimensiunile practice și teoretice ale securității IT într-o serie de domenii fundamentale, cum ar fi securitatea rețelei și evaluarea vulnerabilității, securitatea informațiilor, criminalistica digitală, securitatea dispozitivelor wireless și securitatea bazelor de date.

    • Online

    La zi, Part time

    4 ani

    Învățământ la Distanță, În campus

    Engleză

    Planificatorii urbani și regionali dezvoltă strategii și proiectează comunități în care trăim, lucrăm și ne jucăm cu toții. Planificarea ajută la echilibrarea nevoilor comunității, de mediu și economice, recunoscând în același timp importanța culturală pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții și a crea comunități durabile și vitale. Licența noastră în planificare urbană și regională vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a analiza critic și a rezolva probleme complexe - abilități care vă ajută să vă adaptați ca profesionist într-o lume în schimbare.

    • Darwin, Australia

    La zi

    5 ani

    În campus

    Engleză

    • Preston, Australia

    La zi, Part time

    În campus

    Engleză

    Combinați-vă interesul în agricultură și tehnologie și vă aflați în fruntea industriei cu diploma de licență Melbourne Polytechnic 's Agriculture and Technology, oferită în parteneriat cu Universitatea La Trobe.

    • Cooranbong, Australia
    • Wahroonga, Australia

    La zi, Part time

    3 ani

    În campus

    Engleză

    • Bond University, Queensland, Australia, Australia

    La zi

    În campus

    Engleză

    Bachelor of Psychological Science (onoruri) este proiectat pentru a oferi studenților cu o educație integrată, cuprinzătoare și complete în disciplina psihologiei.

    • Melbourne, Australia
    • Bendigo, Australia
    • + 1 more

    La zi

    3 ani

    În campus

    Engleză

    Acest grad de trei ani se concentrează puternic pe proiectele din industrie, oferindu-vă șansa de a dezvolta un program software de dimensiuni medii în ultimul an.

    • Malabe, Sri Lanka
    • London, Regatul Unit
    • + 1 more

    La zi

    În campus

    Engleză

    Inginerie mecanică include știința și arta de formulare, proiectare, dezvoltare si control al sistemelor și componentelor care implică în jurul termodinamica, mecanica, mecanica fluidelor, mecanisme, de fabricație și de energie.