Filter
Studiu de Licență
Andorra Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Aviație în Andorra 2019/2020

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

O diplomă de licență în aviația va pregăti studenții pentru a deveni piloți comerciale. Acesta va învăța, de asemenea, cu privire la managementul aviație, factori umani, și tehnologie aviație. Ca zbor comercial are rezultate diferite de carieră posibile, absolvenți s-ar putea aștepta să lucreze în zboruri charter, de instruire, pulverizare agricole, de supraveghere sau de fotografie.

Andorra poate fi locul perfect pentru a studia în străinătate. Situat între Franța și Spania, programe educaționale comune între țări, de asemenea, există. Catalan, spaniolă, portugheză, franceză și engleză, de asemenea, face acest lucru un loc minunat pentru studenții de limbă.

Programe de Licență de Top în Aviație în Andorra 2019/2020

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

1 Rezultate din Aviație, Andorra

Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Andorra Aviation Academy

Acest program este conceput pentru a satisface cerințele companiilor aeriene pentru o pozitie de management al echipajului de zbor. După ce a câștigat în zbor din experie ... [+]

Prezentare

Acest program este conceput pentru a satisface cerințele companiilor aeriene pentru o pozitie de management al echipajului de zbor. După ce a câștigat în zbor din experiența în exercițiu va fi în măsură să adopte o poziție de conducere în OPS de zbor cu o companie aeriană europeană sau în organizația Business Jet (cum ar fi: CAM Client Aviație Manager).

Grație unei licențe dublă (FAA / EASA), american înregistrat aeronave ( "N" înregistrată Jeturile de afaceri) pot fi, de asemenea, transportat cu avionul. La absolvire, veți fi calificat ca pilot cu aceeași cursus descrisă în "Fast Track". În plus, în colaborare cu Universitatea din Andorra, cursuri se concentrează în finanțe, management de companie, Avioane de Management, Avioane Finanțe (bancare) și procesul de certificare AESA. Un proiect de echipă va permite studenților să se ocupe de scenariul de caz real, în vederea certificării unui AOC structură (certificat de operator aerian), pentru a dezvolta un plan financiar de aeronave, să înființeze o organizație de gestionare a aeronavelor.... [-]

Andorra Andorra la Vella
Februarie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză