BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Aviație 2019 in Andorra La Vella în Andorra

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

O diplomă de licență în aviația va pregăti studenții pentru a deveni piloți comerciale. Acesta va învăța, de asemenea, cu privire la managementul aviație, factori umani, și tehnologie aviație. Ca zbor comercial are rezultate diferite de carieră posibile, absolvenți s-ar putea aștepta să lucreze în zboruri charter, de instruire, pulverizare agricole, de supraveghere sau de fotografie.

Andorra poate fi locul perfect pentru a studia în străinătate. Situat între Franța și Spania, programe educaționale comune între țări, de asemenea, există. Catalan, spaniolă, portugheză, franceză și engleză, de asemenea, face acest lucru un loc minunat pentru studenții de limbă.

Acest frumos oraș este inima de rulment Andorra studii superioare în minte este 'e casa singura universitate din țară. Cunoscut sub numele de Universitatea din Andorra, la Institutul oferă primele grade în diverse cursuri.

Solicită Informații Programe de Licență în Aviație in Andorra La Vella în Andorra 2019

1 Rezultate din Aviație, Andorra la Vella Filter

Licențiat în management al aviației

Andorra Aviation Academy
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Andorra Andorra la Vella

Acest program este conceput pentru a satisface cerințele companiilor aeriene pentru o pozitie de management al echipajului de zbor. După ce a câștigat în zbor din experiența în exercițiu va fi în măsură să adopte o poziție de conducere în OPS de zbor cu o companie aeriană europeană sau în organizația Business Jet (cum ar fi: CAM Client Aviație Manager).