BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Aviație în Asia 2019

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Mulți dintre subiecții incluși în afacere de aviație cu avioane și proiectarea de fabricație, dar există și zone care se concentrează asupra traficului aerian și impactul asupra mediului al avioanelor și a altor aeronave. aviație generală poate fi, de asemenea, separate în domeniul aviației civile și militare.

Fiind cel mai mare și cel mai populat continent din lume, Asia constă într-o mare varietate de grupuri etnice, culturi, medii, economie, legăturile istorice, și sisteme guvernamentale.

Caută Programe de Licență în Aviație în Asia 2019

7 Rezultate din Aviație, Asia Filter

Licențiat în Tehnologia Ingineriei Aeronautice / Aviației

Lakshveer Overseas Solution
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Malaysia Kuala Lumpur

Aviația / Ingineria aeronautică vă va pregăti pentru viitoarea carieră în lumea aviației, echipându-vă cu o bază solidă în principiile ingineriei industriei aviatice.

Licențiat în managementul companiilor aeriene și al aeroportului

Aviation Management College
Campus Part time 1 - 2 ani Ianuarie 2020 Malaysia Shah Alam

Industria aviației și a aeroportului este una dintre cele mai importante industrii care contribuie la valorificarea activelor și a creșterii economice țării noastre. Aeroportul este o poartă pentru transportul aerian al localnicilor, turiștilor și călătoriilor de afaceri; cu multe companii aeriene care oferă diverse destinații, atât internaționale, cât și interne. În Malaezia, creșterea industriei aeronavelor și aeroporturilor este în creștere, cu progrese și conduceri mai bune, în conformitate cu tehnologia. Astfel, comunitatea de conducere joacă un rol important în asigurarea unei administrări sigure și eficiente a aeroportului și companiilor aeriene.

Licențiat în management al aviației

Singapore Aviation Academy
Online La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Singapore Singapore Online + 1 mai mult

Bachelor of Management Aviație (BAvMan) vă oferă cunoștințe esențiale în afaceri și managementul resurselor, cu referire în mod special în sectorul aviației. Un accent deosebit este pus pe discutarea conceptelor cheie și probleme în managementul, factorii umani și tehnologie și aplicarea lor în domeniul aviației.

Licență în exploatare tehnică de avionică aeronavelor și a sistemelor electrice (inginer)

Georgian Aviation University
Campus La zi 4 ani August 2019 Georgia Tbilisi

Facultatea de Inginerie pregătește specialiști de licență, master și grade medic cu major în: Exploatarea tehnică a aeronavelor electronice de bord și sisteme electrice (inginer).

Licență în exploatare tehnică a aeronavelor (inginer)

Georgian Aviation University
Campus La zi 4 ani August 2019 Georgia Tbilisi

Facultatea de Inginerie pregătește specialiști de licență, master și grade medic cu major în: exploatarea tehnică a aeronavelor.

Licență în exploatare zbor a aeronavelor (pilot)

Georgian Aviation University
Campus La zi 4 ani August 2019 Georgia Tbilisi

Facultatea de exploatare zbor de transport aerian pregătește specialiști în domeniul aviației de licenta major în exploatarea zbor a aeronavelor (pilot comercial). programe educaționale profesionale în formare pilot privat și comercial sunt de asemenea disponibile.

Program profesional de licență grad de zbor

Okan University
Campus La zi Septembrie 2019 Turcia Istanbul

Universitatea Okan este una dintre puținele universități din Turcia care ofera De licență Training zbor program de gradul de elevii săi. Solicitanții care finalizează cu succes programul de pregătire Limba engleză au dreptul de a începe lor de 4 ani program de licență Professional Flight Degree.