BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Aviație Europa 2019

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Întreprinderile din industria prelucrătoare al companiei aeriene și de control al zborului, printre altele, se pot angaja studenții care au studiat aviație. Acest câmp se ocupă de aspectele practice ale transportului aerian, cum ar fi proiectarea, utilizarea și impactul asupra mediului. Aceasta include, de asemenea, studii în inginerie și fizică.

Europa este al șaselea cel mai mare continent și cuprinde 47 de țări și dependențele asortate, insule și teritorii. Acesta este marginita de Marea Mediterana la sud, Asia de est, și Oceanul Atlantic la vest.

Caută Programe de Licență în Aviație Europa 2019

13 Rezultate din Aviație, Europa Filter

BEng (Hons) în ingineria aeronavelor

University of the Highlands and Islands
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Perth

Cursul de inginerie BEng (Hons) a aeronavelor este o diplomă interesantă care vă va dota cu o cunoaștere aprofundată de inginerie într-o gamă largă de tehnologii aeronautice moderne.

Licențiat în sisteme de aeronave și spațiu

National Technical University Of Ukraine
Campus La zi 4 ani Septembrie 2019 Ucraina Kyiv

În condițiile moderne ale globalizării, cu o creștere constantă a piețelor aviatice din China, India și alte țări în curs de dezvoltare, piața forței de muncă are nevoie de profesioniști cu o educație tehnică superioară în domeniul producției de aviație și de rachete. Facultatea de Aeronave și Sisteme Spațiale (FASS) al celebrului și autoritarul institut ucrainean de învățământ superior NTUU «KPI» este capabil să ofere industriei globale exact acești specialiști.

Licențiat în întreținerea tehnică a aeronavelor

Riga Aeronautical Institute
Campus La zi 48 - 54 luni Contactează şcoala Letonia Riga

Studentul primește cunoștințe și dobândește abilități practice în următoarele domenii: proiectarea și structura aeronavei, detectarea și ștergerea defectelor generice, exploatarea și întreținerea echipamentelor de aviație, utilizarea documentelor tehnice și operaționale, rolul unui inginer în structura companiei aeriene.

Licențiat în Managementul sistemelor de transport aerian

Riga Aeronautical Institute
Campus La zi 48 - 54 luni Contactează şcoala Letonia Riga

Studentul primește cunoștințe și dobândește abilități practice în gestionarea sistemelor de transport aerian, prevenirea situațiilor de urgență și obține licențe PPL, CPL și ATPL (înghețate), care îi permit să lucreze în calitate de pilot al companiei aeriene.

Diplomă de licență în managementul de aviație

Kazimieras Simonavicius University
Campus La zi 42 luni Septembrie 2019 Lituania Vilnius

Ca răspuns la tendințele și provocările cu care se confruntă industria aeronautică la nivel mondial, KSU oferă un student program de management Aviație (licență), care are ca scop dezvoltarea de profesioniști cu înaltă calificare în domeniul managementului aviației moderne, care s-ar înțelege provocările și legile acestei globale și competitive sector, și să contribuie la dezvoltarea industriei aviatice. studenții programului de management al aviației au, de asemenea, posibilitatea de a obține o licență de pilot comercial.

Program profesional de licență grad de zbor

Okan University
Campus La zi Septembrie 2019 Turcia Istanbul

Universitatea Okan este una dintre puținele universități din Turcia care ofera De licență Training zbor program de gradul de elevii săi. Solicitanții care finalizează cu succes programul de pregătire Limba engleză au dreptul de a începe lor de 4 ani program de licență Professional Flight Degree.

Studii comune de licență de pilot și de licență de management de aviație

Baltic Aviation Academy
Campus La zi 42 luni Septembrie 2019 Lituania Vilnius

Managementul aviație este programul de studiu a însemnat pentru cei cu scopul de a dobândi atât o licență de pilot și o diplomă în Managementul Aviației, precum și pentru a începe o carieră într-un domeniu la nivel mondial, dinamic și în continuă creștere de aviație.

Transport aerian de licență

Transport and Telecommunication Institute
Campus La zi 4 - 5 ani Înscriere Deschisă Letonia Riga

Activități ale experților tehnici privind transportul aerian este o organizație complexă de avioane de pasageri și de mărfuri. în primul rând,

Diplomă de licență în aviația generală

University of Information Technology and Management
Campus La zi Contactează şcoala Polonia Rzeszow

Visezi să lucrezi în cel mai dinamic sector al aviației? Știați că zborurile clasificate ca aviație generală constituie majoritatea traficului aerian din lume și că acestea sunt operate de mai mult de 362.000 de aeronave?

Licențiat în Managementul Aviației

University of Information Technology and Management
Campus La zi 3 ani Contactează şcoala Polonia Rzeszow

Managementul aviației se desfășoară sub patronajul Deutsche - Lufthansa, una dintre cele mai mari companii aeriene din Europa. Lufthansa se coordonează în proiectarea cursurilor, cursuri și stagii de specializare pentru managementul aviației.

Diplomă în ingineria aeronautică

Atlântica University
Campus La zi Part time 3 ani Septembrie 2019 Portugalia Barcarena + 1 mai mult

Calitatea științifică și pedagogică ridicată a cadrelor didactice cu cunoștințe solide în domeniul materialelor inginerești, mecanică și aeronautică promovează o învățare solidă în acest domeniu al cunoașterii și abilitatea de a rezolva probleme în multe aspecte ale ingineriei aeronautice prin utilizarea de noi materiale noi tehnologii produse inovatoare și primare în industria aerospațială, creând viitorii profesioniști care vor dovedi conducerea tehnică și profesională, versatilitatea și abilitatea de a lucra în echipe multidisciplinare.

Licențiat în management al aviației

Andorra Aviation Academy
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Andorra Andorra la Vella

Acest program este conceput pentru a satisface cerințele companiilor aeriene pentru o pozitie de management al echipajului de zbor. După ce a câștigat în zbor din experiența în exercițiu va fi în măsură să adopte o poziție de conducere în OPS de zbor cu o companie aeriană europeană sau în organizația Business Jet (cum ar fi: CAM Client Aviație Manager).

BEng (Hons) în aeronautică

Wrexham Glyndwr University
Campus La zi 3 ani Septembrie 2019 Regatul Unit Wrexham

Numărul unu în Marea Britanie pentru satisfacerea cursului (Guardian University Liga Tabelul 2019), acest curs vă va asigura că aveți cunoștințe cheie și cunoștințe aprofundate necesare pentru o carieră de succes în aeronave și inginerie modernă.