BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Aviație 2019 in Tbilisi în Georgia

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Mulți dintre subiecții incluși în afacere de aviație cu avioane și proiectarea de fabricație, dar există și zone care se concentrează asupra traficului aerian și impactul asupra mediului al avioanelor și a altor aeronave. aviație generală poate fi, de asemenea, separate în domeniul aviației civile și militare.

Georgia este un stat suveran, în regiunea Caucazului de Eurasia. Situat pe coasta Marii Negre, este delimitată la nord și nord-est de Rusia, la sud de Turcia și Armenia, și la sud-est de Azerbaidjan.

Ca cel mai mare oraș cu peste 1 milion de locuitori, Tbilisi este, de asemenea, Georgia de capital. Acesta este situat pe malurile râului Kura. Orașul are mai multe instituții importante de învățământ superior și printre ele este cea mai mare și principala Universitatea din Georgia - Universitatea de Stat din Tbilisi.

Solicită Informații Diplome de Licență în Aviație in Tbilisi în Georgia 2019

3 Rezultate din Aviație, Tbilisi Filter

Licență în exploatare tehnică de avionică aeronavelor și a sistemelor electrice (inginer)

Georgian Aviation University
Campus La zi 4 ani August 2019 Georgia Tbilisi

Facultatea de Inginerie pregătește specialiști de licență, master și grade medic cu major în: Exploatarea tehnică a aeronavelor electronice de bord și sisteme electrice (inginer).

Licență în exploatare tehnică a aeronavelor (inginer)

Georgian Aviation University
Campus La zi 4 ani August 2019 Georgia Tbilisi

Facultatea de Inginerie pregătește specialiști de licență, master și grade medic cu major în: exploatarea tehnică a aeronavelor.

Licență în exploatare zbor a aeronavelor (pilot)

Georgian Aviation University
Campus La zi 4 ani August 2019 Georgia Tbilisi

Facultatea de exploatare zbor de transport aerian pregătește specialiști în domeniul aviației de licenta major în exploatarea zbor a aeronavelor (pilot comercial). programe educaționale profesionale în formare pilot privat și comercial sunt de asemenea disponibile.