Filter
Studiu de Licență
Lituania Vilnius Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Aviație 2019 in Vilnius în Lituania

O diplomă de licență este o diplomă de licență de patru ani și este standard pentru învățământul superior în cea mai mare din lume. Diplome de licență pot fi obținute la universitățile de stat, de la universitățile private, la colegiile comunitare și prin universități on-line.

Aviației studiază multe aspecte ale zborului, inclusiv proiectarea, producerea și utilizarea de aeronave. Multe cursuri de aviație face cu aeronave mai grele decât aerul, dar există, de asemenea, studiul aeronavelor mai ușoară decât aerul, cum ar fi dirijabile.

Lituania, oficial Republica Lituania este o țară din Europa de Nord, cea mai mare dintre cele trei state baltice. Acesta este situat pe malul de sud-est a Mării Baltice, la est de Suedia și Danemarca. Mai mult de 90% din lituanieni vorbesc cel puțin o limbă străină și jumătate din populație vorbește două limbi străine, mai ales rusă și engleză.

Fiind cel mai mare oraș și capitala Lituaniei, Vilnius are drept scop de a construi un viitor luminos de învățământ. Orasul este foarte mult umplut cu o calitate de instituții de învățământ, cum ar fi Universitatea din Vilnius, Mykolas Romeris Universitatea, și Vilnius Gediminas Technical University.

Solicită Informații Programe de Licență în Aviație in Vilnius în Lituania 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:

2 Rezultate din Aviație, Vilnius

Studii
Locație
Lituania
Vilnius
Tip de studiu
Ritm
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu:
Kazimieras Simonavicius University

Ca răspuns la tendințele și provocările cu care se confruntă industria aeronautică la nivel mondial, KSU oferă un student program de management Aviație (licență), care ar ... [+]

Ca răspuns la tendințele și provocările cu care se confruntă industria aeronautică la nivel mondial, KSU oferă un student program de management Aviație (licență), care are ca scop dezvoltarea de profesioniști cu înaltă calificare în domeniul managementului aviației moderne, care s-ar înțelege provocările și legile acestei globale și competitive sector, și să contribuie la dezvoltarea industriei aviatice. studenții programului de management al aviației au, de asemenea, posibilitatea de a obține o licență de pilot comercial.

Programul de Management a Aviației urmărește formarea de specialiști în domeniul managementului aviației, cu un set de aptitudini larg: 1. ,, Gândirea analitică inovatoare critică și cadru metodologic care să permită studentului să monitorizeze și să evalueze mediul de afaceri complexe de aviație. ... [-]

Lituania Vilnius
Septembrie 2019
Engleză
La zi
42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Baltic Aviation Academy

Managementul aviație este programul de studiu a însemnat pentru cei cu scopul de a dobândi atât o licență de pilot și o diplomă în Managementul Aviației, precum și pentru ... [+]

Managementul aviație este programul de studiu a însemnat pentru cei cu scopul de a dobândi atât o licență de pilot și o diplomă în Managementul Aviației, precum și pentru a începe o carieră într-un domeniu la nivel mondial, dinamic și în continuă creștere de aviație. Un student obține calificare profesională și o diplomă: absolvenții acestui program de a obține o licență de pilot privat, fie o sau un pilot de aviație comercială, precum și o diplomă de licență în Managementul Aviației.

Avantaje: Elevii din Programul de Management Aviației poate dobândi o licență de fie un PPL privat pilot (A) sau un pilot al aviației comerciale CPL (A), deoarece acestea au posibilitatea de a alege module suplimentare în Academia de Aviație Baltice, care este în strânsă cooperare cu Kazimieras Simonavicius universitate.Ce obții după absolvire? o licență de pilot privat (PPL (A)), care le dă dreptul să-pilot o aeronavă cu un singur pilot, cu un singur motor sau o CPL (A) / IR, ME (ATPL congelate) licență dă dreptul să piloteze un avion cu un singur pilot, cu un singur motor și un multi -pilot de avioane multi-motor ca al doilea pilot comercial; - o diplomă de licență în Managementul aviație. Aceste studii oferă cunoștințe specifice ale sectorului aviației, dezvoltarea, tendințele globale, precum și capacitățile necesare pentru a înțelege și de a evalua mediu complex de aviația de afaceri, de a aplica practic concepte de management contemporane, în timp ce lucrează în organizații de afaceri din sectorul aviației. Cursul de Management Aviației... [-]
Lituania Vilnius
Septembrie 2019
La zi
42 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză