BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Aviație 2019 in Palmerston North în Noua Zeelandă

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Aviației studiază multe aspecte ale zborului, inclusiv proiectarea, producerea și utilizarea de aeronave. Multe cursuri de aviație face cu aeronave mai grele decât aerul, dar există, de asemenea, studiul aeronavelor mai ușoară decât aerul, cum ar fi dirijabile.

Noua Zeelandă este o țară insulară din Oceanul Pacific de sud-vest. Țară cuprinde punct de vedere geografic două tectonice principale - care a Insulele Nord și de Sud - și numeroase insule mai mici. Studenții de peste mări au nevoie de o viză de student și un nivel rezonabil de bani să-și petreacă, în scopul de a efectua un curs de studii la o instituție de Noua Zeelandă pe bază de învățământ. Noua Zeelandă instituțiile de învățământ vor informa autoritățile competente în materie de imigrație în cazul în care un student încetează să participe la cursuri de înscriși, care poate suspenda sau anula care studentul atunci 's viză. Instituțiile de învățământ de multe ori schimb, de asemenea, acest lucru înscriere și participare electronic de date cu alte agenții guvernamentale responsabile pentru acordarea de asistență studenților.

North Palmerston este acasa, la mai multe instituții de renume precum Universitatea Massey, Universal Colegiul de învățare și Colegiul Internațional Pacific. Elevii din diferite părți ale lumii vin la aceste institute de studii superioare. Aceste instituții au făcut Palmerston o bază importantă pentru învățământul terțiar.

Solicită Informații Licențe în Aviație in Palmerston North în Noua Zeelandă 2019

1 Rezultate din Aviație, Palmerston North Filter

Licențiat în Managementul Aviației

Massey Business School
Campus Online La zi Part time 3 ani Contactează şcoala Noua Zeelandă Palmerston North + 2 mai mult

Bachelorul de Management al Aviației este o diplomă dedicată aviației care vă va prezenta diverse aspecte ale industriei aviatice captivante.