BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Aviație în Oceania 2019

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Studiul de proiectare, producție și operarea aeronavelor se numește aviație. Studia acest domeniu poate duce la un loc de muncă în proiectarea de aeronave sau de testare, precum și multe altele. Unele cunoștințe de bază fizică este necesară pentru acest domeniu.

Oceania, de asemenea, cunoscut sub numele de Oceanica este o regiune centrat pe insulele din Oceanul Pacific tropical [4] Avizele de ceea ce constituie gama Oceania din cele trei subregiuni de Melanezia, Micronezia și Polinezia [5] a, în sens mai larg, întreaga regiune insular. între Asia și cele două Americi, inclusiv Australia și Arhipelagul Malay.

Caută Programe de Licență în Aviație în Oceania 2019

1 Rezultate din Aviație, Oceania Filter

Licențiat în Managementul Aviației

Massey Business School
Campus Online La zi Part time 3 anii Iulie 2019 Noua Zeelandă Palmerston North + 2 mai mult

Bachelorul de Management al Aviației este o diplomă dedicată aviației care vă va prezenta diverse aspecte ale industriei aviatice captivante.