Filter
Studiu de Licență
Ţările de Jos Eindhoven Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Aviație 2019 in Eindhoven în Olanda

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Mulți dintre subiecții incluși în afacere de aviație cu avioane și proiectarea de fabricație, dar există și zone care se concentrează asupra traficului aerian și impactul asupra mediului al avioanelor și a altor aeronave. aviație generală poate fi, de asemenea, separate în domeniul aviației civile și militare.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Eindhoven este un oras frumos care are numeroase universități renumite, cum ar fi Universității Tehnice din Eindhoven și Fontys Universitatea de Stiinte Aplicate. Un loc perfect și sigur pentru a trăi și de a studia.

Solicită Informații Facultăți în Aviație in Eindhoven în Olanda 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Aviație, Eindhoven

Studii
Locație
Ţările de Jos
Eindhoven
Tip de studiu
Ritm
Educoway

Gradul de inginerie aeronautică din Olanda se ocupă de cercetare, proiectare, dezvoltare, construcție, testare, știință și tehnologie a aeronavelor. În ultimii ani, ingin ... [+]

Sunteți fascinați de tehnologia din spatele avioanelor, a navelor spațiale, a dronurilor sau a mașinilor de curse? Apoi, acest program este proiectat pentru dvs.

Descrierea programului

Ești gata să zbori sus?

Gradul de inginerie aeronautică din Olanda se ocupă de cercetare, proiectare, dezvoltare, construcție, testare, știință și tehnologie a aeronavelor. În ultimii ani, ingineria aeronautică a devenit una dintre ramurile suprapuse principale ale ingineriei aerospațiale.

Timp de 4 ani, vă veți concentra pe proiectarea aeronavelor și a componentelor acestora, pe noile surse de energie și pe tehnologiile adaptabile altor industrii, cum ar fi mașinile de dronă sau mașinile de curse.... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
August 2019
La zi
4 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză