BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Aviație 2019 in Eindhoven în Olanda

O diplomă de licență 's poate duce usi de învățământ, oferă posibilitatea de avansare în carieră, sau pune bazele pentru exercitarea de un grad avansat. Scopul nostru este de a ajuta viitorii studenti naviga în procesul de selectare a programului cu succes. Noi facem lucrurile mai ușor prin raționalizarea căutare.

Mulți dintre subiecții incluși în afacere de aviație cu avioane și proiectarea de fabricație, dar există și zone care se concentrează asupra traficului aerian și impactul asupra mediului al avioanelor și a altor aeronave. aviație generală poate fi, de asemenea, separate în domeniul aviației civile și militare.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Eindhoven este un oras frumos care are numeroase universități renumite, cum ar fi Universității Tehnice din Eindhoven și Fontys Universitatea de Stiinte Aplicate. Un loc perfect și sigur pentru a trăi și de a studia.

Solicită Informații Facultăți în Aviație in Eindhoven în Olanda 2019

1 Rezultate din Aviație, Eindhoven Filter

Diplomă în Ingineria Aeronautică

Educoway
Campus La zi 4 anii August 2019 Ţările de Jos Eindhoven

Gradul de inginerie aeronautică din Olanda se ocupă de cercetare, proiectare, dezvoltare, construcție, testare, știință și tehnologie a aeronavelor. În ultimii ani, ingineria aeronautică a devenit una dintre ramurile suprapuse principale ale ingineriei aerospațiale.