BACHELORSTUDIES.RO

Vezi Programe de Licență în Aviație în Olanda 2019

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

O diplomă de licență în aviația este un grad, cu rezultate profesionale variate. Absolvenții pot lucra în zboruri charter, de instruire, pulverizare agricole, de supraveghere sau de fotografie. Gradul este destinat pentru studenții care doresc să devină piloți comerciale și implică diverse discipline în afară de lecții de zbor. Acestea pot include managementul aviație, factorii umani și tehnologie aviație.

Oamenii, limba și cultura Țărilor de Jos este menționată ca " olandez". O țară europeană modernă de astăzi, Olanda păstrat caracterul său extrem de internațional și este cunoscut pentru mentalitatea liberal. Olanda are multe universități. Țara a transformat recent propriile titluri în sistemul de licență / masterat.Există două tipuri de universități: Academic (concentrându-se mai mult pe cunoștințe teoretice, alias "Universiteit ") sau Stiinte Aplicate (concentrându-se mai mult pe cunoștințe practice, alias " Hogeschool")

Programe de Licență de Top în Aviație în Olanda 2019

1 Rezultate din Aviație, Ţările de Jos Filter

Diplomă în Ingineria Aeronautică

Educoway
Campus La zi 4 anii August 2019 Ţările de Jos Eindhoven

Gradul de inginerie aeronautică din Olanda se ocupă de cercetare, proiectare, dezvoltare, construcție, testare, știință și tehnologie a aeronavelor. În ultimii ani, ingineria aeronautică a devenit una dintre ramurile suprapuse principale ale ingineriei aerospațiale.