Filter
Studiu de Licență
Turcia Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Aviație în Turcia 2019

O diplomă de licență este un semn distinctiv al învățământului superior. Ea este oferită celor care și-au dedicat trei până la șapte ani pentru studiul unui anumit program. O diplomă de licență poate fi obținută într-o varietate de discipline legate de arte sau de științe.

Studiul de proiectare, producție și operarea aeronavelor se numește aviație. Studia acest domeniu poate duce la un loc de muncă în proiectarea de aeronave sau de testare, precum și multe altele. Unele cunoștințe de bază fizică este necesară pentru acest domeniu.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Programe de Licență de Top în Aviație în Turcia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Aviație, Turcia

Okan University

Universitatea Okan este una dintre puținele universități din Turcia care ofera De licență Training zbor program de gradul de elevii săi. Solicitanții care finalizează cu ... [+]

Universitatea Okan este una dintre puținele universități din Turcia care ofera De licență Training zbor program de gradul de elevii săi. Solicitanții care finalizează cu succes programul de pregătire Limba engleză au dreptul de a începe lor de 4 ani program de licență Professional Flight Degree.

Programul Okan University Undergraduate Professional Flight Degree va oferi cursuri academice, precum și la sol teoretic, și formarea de zbor vor fi oferite de partenerul nostru Organizație de formare zbor conform Protocolului de cooperare academică. Absolvenți Okan zbor de ieri vor fi, de asemenea, calificat pentru Pilot License (ATPL) emise de Direcția Generală a Aviației Civile (SHGM).... [-]

Turcia Istanbul
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză