Filter
Studiu de Licență
Turcia Istanbul Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi Programe de Licență în Aviație 2019 in Istanbul în Turcia

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

O diplomă de licență în aviația este un grad, cu rezultate profesionale variate. Absolvenții pot lucra în zboruri charter, de instruire, pulverizare agricole, de supraveghere sau de fotografie. Gradul este destinat pentru studenții care doresc să devină piloți comerciale și implică diverse discipline în afară de lecții de zbor. Acestea pot include managementul aviație, factorii umani și tehnologie aviație.

Turcia, oficial Republica Turcia, este o țară transcontinentale, situate mai ales în Anatolia din Asia de Vest și de Est Tracia din Europa de Sud-Est. Multe universități turcești (atât publice, cât și private) participă la programele pan-europene de schimb de studenți (Socrates, Erasmus, și altele asemenea). Unele au, de asemenea, acorduri cu universități non-europene, de asemenea.

Mecidiyekoy este unul dintre cartierele din Șișli, Istanbul. Este unul dintre cartierele de afaceri cele mai importante și, de asemenea, datorită locației sale, un important nod de transport. Istanbul Cevahir, situat in Mecidiyekoy, este cel mai mare mall din Europa și una dintre cele mai mari din lume.

Solicită Informații Licențe în Aviație in Istanbul în Turcia 2019

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Aviație, Istanbul

Okan University

Universitatea Okan este una dintre puținele universități din Turcia care ofera De licență Training zbor program de gradul de elevii săi. Solicitanții care finalizează cu ... [+]

Universitatea Okan este una dintre puținele universități din Turcia care ofera De licență Training zbor program de gradul de elevii săi. Solicitanții care finalizează cu succes programul de pregătire Limba engleză au dreptul de a începe lor de 4 ani program de licență Professional Flight Degree.

Programul Okan University Undergraduate Professional Flight Degree va oferi cursuri academice, precum și la sol teoretic, și formarea de zbor vor fi oferite de partenerul nostru Organizație de formare zbor conform Protocolului de cooperare academică. Absolvenți Okan zbor de ieri vor fi, de asemenea, calificat pentru Pilot License (ATPL) emise de Direcția Generală a Aviației Civile (SHGM).... [-]

Turcia Istanbul
Septembrie 2019
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză