BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Biochimie în Spania 2021

O diplomă de licență este oferită studenților care au îndeplinit cerințele necesare date de către colegiul sau universitatea la care sunt înscriși. Aceste cerințe pot include trei până la șapte ani de focalizare pe un anumit subiect, adesea fiind menționat ca și subiect principal de studiu sau concentrare.

Biochimie se referă la metodele în care reacțiile chimice afectează procesele de viață. clase tipice pot include chimie anorganică, chimie fizică, enzimologie, reglementări biochimice, structura celulara si organizare, chimie organica, biotehnologie, chimie analitică, genetica si teoria moleculara.

Spania, oficial Regatul Spaniei, este un stat suveran și un stat membru al Uniunii Europene. Acesta este situat în Peninsula Iberică, în sud-vestul Europei. Universități spaniole reglementa accesul la propriile diplome și le fixează taxele academice. Ele pot oferi, de asemenea, de grade postuniversitare neoficiale. Orașul Madrid capitala are probabil cel mai mare număr de baruri pe cap de locuitor din orice oraș european și o viață de noapte foarte activa.

Programe de Licență de Top în Biochimie în Spania 2021

1 Rezultate din Biochimie, Spania Filter

Licențiat în chimie

Universitat Rovira i Virgili
Licenţă
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Engleză
Campus

Chimia este știința fundamentală care studiază structura și comportamentul materialelor și modificările pe care le suferă la nivel molecular. Scopul diplomei de licență în chi ...

Citeste mai mult