BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Bioinformatică 2021 în Statele Unite ale Bandung în Indonezia

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

Elevii de o diplomă de licență în bioinformatică sunt predate fundamentale de calcul si Stiinte biologice. Gradul este preocupat cu aplicatii practice ale tehnologiei informației în domeniul biologiei, inclusiv depozitarea, organizarea și analiza datelor biologice.

Indonezia, oficial Republica Indonezia, este o țară în Asia de Sud-Est și Oceania.Indonezia este un arhipelag care cuprinde aproximativ 17508 de insule

Pentru cei care sunt interesați de studierea în subiecte precum istoria și Inginerie Bandung este cel mai bun loc pentru a studia. Bandung are unele dintre cele mai bune universități din Indonezia, cum ar fi Institutul Teknologi Bandung în Bandung. Mai mult decât atât, acest loc este liniștit și ideal pentru a trăi.

Solicită Informații Licențe în Bioinformatică în Statele Unite ale Bandung în Indonezia 2021

1 Rezultate din Bioinformatică, Bandung Filter

Licență în bioinformatica

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)
Licenţă
Iul 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

Într-o epocă în care analiza de mare de date este parte integrantă a afacerilor existente de succes și noi inițiative antreprenoriale, Institutul Internațional indonezian a la ...

Citeste mai mult