BACHELORSTUDIES

Compară Programe de Licență în Biologie Part time în Rusia 2020

O diplomă de Licență este o diplomă oferită de către universități și colegii. Pentru a obține o diplomă de licență trebuie să completezi cursurile necesare care pot dura trei până la șapte ani, în funcție de instituția la care ești înscris.

O diplomă de licență în biologie este preocupat de teoria și practica de animale și biologie vegetala. Acesta este astfel concentrată în observarea și analiza a sistemelor biologice. Este subiecte varia de la evoluția și biodiversității la biologie celulara si moleculara.

Rusia, sau, de asemenea, oficial cunoscut sub numele de Federația Rusă, este o țară în nordul Eurasiei. Educația în Rusia este asigurată în principal de către stat și este reglementat de Ministerul Educației și Științei. În Rusia, este nevoie de aproximativ 70% din timpul de instruire pentru lecții de contact cu un profesor, restul de 30% din volumul de lucru sunt dedicate studiului independent de material.

Începe Astăzi Cele Mai Bune Programe de Licență în Biologie Part time în Rusia 2020

2 Rezultate din Biologie, Rusia Filter

Licențiat în biologie

Belgorod National Research University
Licenţă
Sept 2020
<
La zi
<
Part time
<
4&nbsp;-&nbsp;5 ani
18 Iul 2020
Rusă
Campus

Departamentul pentru Biologie are suficiente facilități educaționale și echipamente de cercetare necesare pentru instruirea biologilor cu înaltă calificare și pentru a le perm ...

Citeste mai mult

Programul Bachelor International de Stiinte

National Research Tomsk State University
BSc
01 Sept 2020
<
La zi
<
4 ani
10 Iul 2020
Engleză
Campus

Programul de știință Tomsk International vă oferă ocazia de a explora științele naturale și de a construi un profil academic unic bazat pe interesele și ambițiile personale. Î ...

Citeste mai mult