BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Biotehnologie în Lituania 2021

O diplomă de licență 's este acordat la finalizarea cu succes a unui program universitar de licență. Acesta este adesea primul grad un student primit în cariera lui sau a ei academic. Este de obicei nevoie de patru ani de studiu full-time pentru a câștiga o diplomă de licență.

Absolvenții de o diplomă de licență în Biotehnologie va avea cunoștințe despre o gamă variată de subiecte, inclusiv fizica, chimie, inginerie și biologie. Acest lucru se datorează faptului că gradul este axat în utilizarea organismelor vii pentru crearea sau de produse și servicii care au o valoare pentru societate.

Republica Lituania este denumirea oficială a țării. Se gaseste in partea de nord a Europei. Lituania apreciază științei și tehnologiei în sistemul lor de educație extrem. Ea are aspectele de bază ale nivelului primar, secundar și terțiar de educație. Lituania este o altă țară lider în furnizarea de arte, științe, inginerie, precum și cursuri tehnologice. Lituania sa confruntat cu mai multe provocări în învățământul superior din ultimii ani care au dus la crearea a 20 de universități pentru a spori accesibilitatea acesteia.

Programe de Licență de Top în Biotehnologie în Lituania 2021

1 Rezultate din Biotehnologie, Lituania Filter

Licențiat în biotehnologie

Vytautas Magnus University
Licenţă
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Programul aplică principii științifice și de inginerie organismelor vii, în scopul de a produce produse și servicii de valoare pentru societate. Programul unei combinații inov ...

Citeste mai mult