BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Biotehnologie 2021 în Statele Unite ale Trnava în Slovacia

O diplomă de licență este o diplomă universitară oferită de către universități și colegii după ce studenții finalizează un program de studiu. Majoritatea cursurilor de licență durează trei sau patru ani, deși unele pot dura chiar și până la șapte ani.

Studenții interesați de știință și tehnologie ar putea dori să urmeze o educație în biotehnologie. Cunoștințele din acest domeniu pot duce la inovații în biomedicină, agricultură și farmacie. Instruirea include adesea atât cursuri în sala de clasă, cât și experimente de laborator.

Slovacia sau Republica Slovacă (Slovacia: Slovensko sau Slovenská republika, ambele nume sunt recunoscute oficial), este o țară fără ieșire la mare din Europa Centrală. Slovacia este un stat membru al Uniunii Europene, deci, dacă sunteți un cetățean al unui alt stat membru, se poate locui si a lucra legal în Slovacia, fără restricții. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Solicită Informații Facultăți în Biotehnologie în Statele Unite ale Trnava în Slovacia 2021

1 Rezultate din Biotehnologie, Trnava Filter

Licențiat în biotehnologii

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul se concentrează pe tiparele de comportament ale sistemelor biologice sub influența atât a factorilor exogeni cât și a celor endogeni.

Citeste mai mult