BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Biotehnologie în Slovacia 2021

O diplomă de licență este un grad post-secundar acordat după finalizate 120 de credite. Este nevoie, de obicei, opt semestre pentru a finaliza o diplomă de licență. În timp ce completarea un curs universitar, candidații trebuie să studieze cursuri generale și a ales un anumit subiect important. O diplomă de licență poate fi, de asemenea, numit un bacalaureat în anumite țări.

Biotehnologia este un domeniu provocator care combină concepte științifice și de inginerie. Studenții care urmează această cale educațională vor putea obține cunoștințe legate de mocrobiologie, chimie, genetică, biologia celulelor, bioetică, clonarea genei, bioinstrumentare, bioinformatică, genomică și biochimie.

Republica Slovacă este un stat fără ieșire la mare din Europa Centrală. Ea are o populatie de peste cinci milioane de oameni. Principalele motive pentru a vizita Slovacia sunt frumusețea naturală, istoria vie și de mari oportunități pentru relaxare. Slovacii sunt oameni prietenoși și liniștit trăiesc într-un stat democratic liber. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Programe de Licență de Top în Biotehnologie în Slovacia 2021

1 Rezultate din Biotehnologie, Slovacia Filter

Licențiat în biotehnologii

University of SS. Cyril and Methodius in Trnava
Licenţă
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Programul se concentrează pe tiparele de comportament ale sistemelor biologice sub influența atât a factorilor exogeni cât și a celor endogeni.

Citeste mai mult