$close

Filtre

Vezi rezultatele

Vezi Programe de Licență Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Rimouski Canada

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozit… Citeste mai mult

Obținerea unei diplome de licență este realizată prin completarea cursurilor necesare de studiu oferite de către colegiile și universitățile la care te poți înscrie. Completarea acestui studiu poate dura trei până la șapte ani în funcție de instituția la care vrei să urmezi programul.

Dacă sunteți de gândire de orice sistem de învățământ superior, care va afecta viata pozitiv în timp ce oferindu-vă cunoștințe și aptitudini practice, apoi sistemul de învățământ Canada 's este ceea ce aveți nevoie. Călători în Canada pentru educatia ta va face sa aprecieze creativitatea și inovația a lectorilor în aceste instituții de învățământ superior.

Solicită Informații Diplome de Licență Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Rimouski în Canada 2021/2022

Citește mai puţin
Citește mai multe despre studiul în Canada
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
UQAR
Rimouski, Canada +1 Mai mult

Diploma de licență în inginerie civilă antrenează ingineri versatili capabili să preia proiecte inginerești de la faza de proiectare la faza de construcție.

Diploma de licență în inginerie civilă antrenează ingineri versatili capabili să preia proiecte inginerești de la faza de proiectare la faza de construcție. -
Licenţă
Normă întreagă
Frecvență redusă
5 ani
Limba franceza
Sept 2021
Campus